€ 8,03

Eenzijn @ Branoul - De Livestream

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Interactieve theatershow waarin we met elkaar verkennen wat eenzaamheid is en waar we met elkaar verbonden zijn. Tickets voor de Livestream.

Over dit evenement

Eenzaamheid wordt klassiek geassocieerd met zielige, oude mensen. En daar moeten professionals uit Zorg & Welzijn iets mee. Maar eenzaamheid is van ons allemaal! Iedereen kent het en iedereen weet er op zijn manier mee om te gaan. En soms ook niet.

Dat dit thema in ieders leven een rol speelt, bewijst de kunst telkens opnieuw. In literatuur, film of toneel zien we mensen als jij en ik uitgelicht die worstelen met de vraag of hun ellende alleen voor hun geldt. Waarom kunnen we onszelf wel identificeren met een hoofdpersoon maar niet met een naaste die zegt dat hij of zij gevoelens van eenzaamheid kent?

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid, verkennen Co-Founders Sander en René van de School voor Eenzijn deze kwestie. Samen met acteur en theatereigenaar Bob Schwarze onderzoeken zij de link tussen eenzaamheid en cultuur en wat dat zegt over onze samenleving.

Eenzijn @ Branoul is voor de pauze een talkshow, waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te praten. Na de pauze zal Bob een fragment uit een van de toneelstukken uit zijn repertoire spelen, waarin deze thematiek illustratief naar voren komt.

Deze avond zal live worden gestreamd, zodat je er ook vanuit huis bij kunt zijn. Voor je drankje moet je dan weliswaar zelf zorgen, maar onze moderator zorgt ervoor dat je ook vanachter je pc, t.v. of smartphone mee kunt discussiëren.

Wil je liever in het theater aanwezig zijn, dan moet je er snel bij zijn. Er is wegens corona zeer beperkt plaats. De ‘lucky few’ krijgen bij hun ticket een persoonlijk ‘hapjes/drankjes-arrangement’ waarmee je in de zaal niet alleen met ons mee kunt praten maar ook samen met ons kunt proosten. Theatertickets zijn hier verkrijgbaar.

Hieronder een video impressie van Bob Schwarze waarin hij een stuk speelt uit zijn theatervoorstelling Keefman.

Hieronder een video impressie van de School voor Eenzijn tijdens hun lanceringsevenement van vorig jaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen