€ 17,50

Meerdere data

Eet je pensioenpot leeg op Dear Future

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Smeer'm

Burg. Brokxlaan 8, gebouw 84

Tilburg, 5041 AA

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe vol is je pensionpot,.. en wat blijft er straks van over?

Tijdens dit bijzondere diner eten we volgens de Pensioenschijf-van-vijf. Bij ieder vak van de schijf hoort - naast een spreekwoordelijke pensioenpot - een gerecht op je bord en een sappig verhaal. Krijg jij je pensionpot wel helemaal leeg? Je ervaart de smaak van de toekomst en je bedenkt hoe je het meeste kunt halen uit deze fase van je leven.

Waar ga je van genieten?

Je kiest voor een vegetarische of een traditioneel vleesstoofpotje. Voorts struinen we rond in een seizoensalade en leer je hoe je (over)leeft op een ijzeren rijstkom. We sluiten af met een dessert dat ‘de kers op het leven’ heet. Ondertussen voer je een goed gesprek over je toekomstplannen, en leer je alles over maximaal pot verteren.

… en met wie, waar, wanneer?

De cateraars van Smeer’m koken exclusief tijdens Dear Future,. Ada van Dijk van Studio Van Dijk vertelt je alle memorabele feiten waarmee je het pensioenlabyrint gaat snappen.

We gaan bij Smeer’m aan tafel om 18:00. De duur van een diner is 1 uur. Er staat sprankelend water op tafel. Wijn, bier en fris kosten EUR 2 tot 2,50. Per diner maximaal 20 personen. Je kiest hier al voor vlees of vegetarisch en regelt je plaats aan tafel. Op het laatste moment aanschuiven kan ook, maar let op: vol is vol.Er is voldoende parkeergeledenheid rond het terrein van de Tilburgse Spoorzone. 1 euro per uur. Maar het is handig met OV te komen, het station Tilburg Centraal is drie minuten lopen verwijderd van Smeer'm.

Bent u een organisatie die bij uw collega's de pensioenregeling onder de aandacht wilt brengen? Dat kan ook! Ga naar www.studiovandijk.com voor de flyer en meer info.

Delen met vrienden

Locatie

Smeer'm

Burg. Brokxlaan 8, gebouw 84

Tilburg, 5041 AA

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen