€ 17,50

Eet je pensioenpot leeg op Dear Future

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Smeer'm

Burg. Brokxlaan 8, gebouw 84

Tilburg, 5041 AA

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Reserveer hier je stoel om je pensioenpot leeg te eten! Het diner volgt de Pensioenschijf-van-vijf. Bij ieder gerecht op je bord hoor je een verhaal uit de pensioenschijf-van-vijf. Zo ervaar je de smaak van de toekomst en ga je bedenken hoe je het meeste kunt halen uit deze fase van je leven.

Waar ga je van genieten?

Je kiest voor een vegetarisch of een traditioneel vleesstoofpotje. Daarbij struinen we rond in een seizoensalade en leer je hoe te overleven op een ijzeren rijstkom. We sluiten af met een dessert dat ‘de kers op het leven’ heet. Ondertussen voer je een goed gesprek over toekomstplannen, en leer je alles over maximaal (pensioen)pot verteren.

… en met wie, waar, wanneer.

De cateraars van Smeer’m koken exclusief voor jou tijdens Dear Future. Michael Visser van Tilburg University (optioneel) en social designer Ada van Dijk vertellen een sappig verhaal bij ieder gerecht.

We gaan bij Smeer’m aan tafel om 18:00. De duur van een diner is 1 uur. Er staat sprankelend water op tafel. Wijn, bier en fris kosten EUR 2 tot 2,50. Per diner maximaal 20 personen. Je kiest hier voor vlees of vegetarisch en regelt je plaats aan tafel. Op het laatste moment aanschuiven kan ook, maar let op: vol is vol.Bent u een organisatie die bij uw collega's de pensioenregeling onder de aandacht wilt brengen? Dat kan ook! Ga naar www.studiovandijk.com voor de flyer en meer info.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Smeer'm

Burg. Brokxlaan 8, gebouw 84

Tilburg, 5041 AA

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen