Effe Together

Effe Together

Venster Acties en details

€ 11,20

Datum en tijd

Locatie

Bassment Utrecht

102 Voorstraat

3512 AV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Effe Together - 'Love is but one magical moment away'

Over dit evenement

EFFE TOGETHER 2022

Laat jezelf gaan,

Laten we met elkaar gaan.

Laten we met elkaar en voor elkaar dansen.

Laten we er voor elkaar zijn, juist nu het weer kan.

Laten we weer ‘Effe Together’ zijn.

Na jaren vertraging, gaat het dan nu wél gebeuren, hét polyamorie evenement georganiseerd door Poly Millennials. Een evenement voor zowel de beginnende- alsmede de gevorderde polyamorist. Deze avond zal de óók de succesvolle 2-maandelijkse Polyamorie & Kink Munch plaatsvinden welke Wesley sinds dit jaar organiseert. Wesley kijkt er enorm naar uit je te ontmoeten, dit keer niet digitaal maar éíndelijk fysiek, op een zeer laagdrempelige manier.

Neem vrienden, familie en je polycule mee, straal uit wie je bent. Iedereen is welkom, of je nu poly leeft, dit aan het ontdekken bent of helemaal niet wilt zijn. Een minimale leeftijd van 18 is verplicht, verder is iedereen welkom. Samen met gelijkgestemden hoop ik samen met jou een geweldige avond/nacht te beleven. Muziek zal verzorgd worden door bekende DJ`s uit de poly en LGBTQI+ community in een mooie ondergrondse locatie wat bij zal dragen aan het realiseren van een safe space. Want zoals je van Poly Millennials gewend bent, is de safe-space heilig, ook offline!

Laat Utrecht en omstreken weten dat jij en wij ertoe doen. Laat Utrecht shaken op haar grondvest, dans en zing mee zo hard je kan. Hier wil en moet je bij zijn. Verkleed je (neem kleding mee), doe eens gek of doe zoals je altijd bent. Nu is hét moment. Deze avond en nacht ben jij wie jij wilt zijn, en ben jij jezelf met véél same-minded mensen. Polyamorist of niet, je bent meer dan welkom!

Na de oprichting van Poly Millennials in 2020 is er veel gebeurd, de facebook groep startte klein en groeide zeer snel uit tot één van de meest gewaardeerde polyamorie community`s die er bestaat. De online meetings werden zeer goed bezocht, picknick evenementen waren binnen enkele dagen uitverkocht en er was- en is énorm veel vraag naar een fysiek evenement, welke nu zal plaatsvinden.

Deze avond/nacht danken we ook diegene die niet aanwezig kunnen zijn. Diegene die door Corona zijn omgekomen, of door persoonlijke omstandigheden niet (meer) aanwezig kunnen zijn. We bedanken ook een ieder die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze community. Poly Millennials levert een sociale impact, waardoor polyamorie & consensuele non-monogamie iets meer aandacht krijgt. En met meer dan 1300 actieve leden op Facebook proberen we ook in de toekomst mooie ontmoetingen te organiseren. Denk dan aan een haalbaarheidsonderzoek om eventueel mee te varen met de Canal Pride Utrecht in 2023.

Leden die de safe-space hebben overschreden of slechts enkel een waarschuwing hebben gehad zijn niet welkom, we kunnen dus onbezorgd dansen zonder zorgen. We controleren ook tijdens dit evenement streng op die grens, de grens zodat een veilige omgeving voor iedereen gewaarborgd is.

Effe Together zal plaatsvinden op vrijdag 14 Oktober 2022 in Club Bassment, Utrecht. Verwacht véél gelijkgestemden, personen die je online hebt leren kennen en nu hopelijk ook fysiek zal ontmoeten. Met elkaar hoop ik dat we er een geweldige nacht van gaan maken. Geniet van het samenzijn, een drankje en het geluid dat geproduceerd zal worden door een diversiteit aan DJ`s.

Zorg ervoor dat jij en je geliefden een ticket hebben, zodat je verzekerd bent van een plekje, er zijn tussen de 200 en 250 tickets beschikbaar, op = op! Ik verwelkom je graag in deze prachtige locatie, waar we met- en voor elkaar gaan zorgen dat het een mooie avond/nacht gaat worden.

Line-up & timetable

20.00 – 20.30 : Deuren open

20.30 – 22.00 : DJ 😉?

22.00 – 23.30 : DJ 😉?

23.15 – 23.30 : Poly Millennials (Wesley)

Een kleine speech van de organisator (Wesley). Kort staan we stil bij hen en diverse naasten die helaas deze avond, omwille van welke reden dan ook en in het bijzonder, als gevolg van COVID, niet meer aanwezig zijn. De impact van COVID was enorm groot de afgelopen jaren, de steun aan elkaar heeft er niet altijd mogen zijn in groepsverband, dat moment pakken we nu. We zijn er nú voor elkaar, met elkaar.

23.30 - 01.00 : DJ 😉?

01.00 – 03.00 : DJ 😉?

03.00 – 04.00 : DJ 😉?

Uiterlijk 4u gaan de deuren van Club Effe sluiten. Wesley wilt bij voorbaat alvast iedereen bedanken voor de aanwezigheid en/of het mogelijk maken van deze avond/nacht.

Koop je ticket nu het nog kan, op = op: www.eventbrite.nl/e/160651620321

Heel veel liefs en hopelijk zien we elkaar op 14 Oktober!

Wesley Weerdenburg

Oprichter Poly Millennials

Delen met vrienden