Effe Together - Hét CNM & Polyamorie Event van 2022

Venster Acties

Effe Together - Hét CNM & Polyamorie Event van 2022

Effe Together - 'Love is but one magical moment away'

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Bassment Utrecht 102 Voorstraat 3512 AV Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

EFFE TOGETHER 2022

Laten we weer ‘Effe Together’ zijn.

Op Vrijdag 14 Oktober 2022 openen de deuren voor de eerste editie van een Consensuele Non-Monogamie / Polyamorie club avond georganiseerd door Poly Millennials in hartje Nederland, Utrecht. Club Bassment zal deze avond omgetoverd zijn tot ‘Club Effe’. Want, doe nou toch eens Effe Normaal, jij bent hoe en wie je bent, iedereen bij Club Effe is welkom. En na corona willen we wel weer ‘Effe Together’ zijn.

Toegang & ticket

Met een ticket heb je toegang bij Effe Together, waarbij je welkom bent vanaf 20u tot 04u in de nacht, hierbij inbegrepen is gratis toilet gebruik, welke we Effe hebben afgekocht om het voor iedereen gemakkelijk te maken. Heb jij ook een Poly Millennials bandje gekocht, om de organisatie te steunen in alles wat zij hebben gedaan én nog gaan doen, geef dit dan aan bij de entree. Want die bandjes liggen voor je klaar. Wil je tijdens de avond nog zo`n gaaf bandje kopen, dan kan je dat bij iemand van de organisatie/vrijwilligers aangeven.

Om het ook Effe leuk én veilig te houden voor de mensen die dit feest Effe organiseren, sluiten de deuren om 01.30u, toegang is na die tijd níet meer mogelijk.

Om 04u sluiten de deuren van Effe Together, Club Effe. Daarna verzoeken we je niet te blijven hangen vóór de deur van de club, om het ook Effe leuk te houden voor omwonende. Loop een stukje door de prachtige stad, geniet van de nachtelijke grachten in het mooie Utrecht, ga skinny dippen of zoek een leuke after-party. Die tips krijgt je Effe gratis en voor niets, maar doe wel Effe ‘normaal’ want we willen dit wellicht nog een paar keer ‘Effe’ gaan organiseren. Dank voor je medewerking!

Vrijwilligers / Organisatie

Om de safe-space van onze vrijwilligers & organisatie te waarborgen zal je ná je entree te zien krijgen hoe je de vrijwilligers kan herkennen. Geef ze een extra knuffel (als ze dat willen) of een drankje, want zonder deze bijzonder mooie mensen was deze nacht niet mogelijk geweest. Wees lief voor ze, draag ze op je schoenzool of high-heels en help waar nodig mensen om je heen. Want de vrijwilligers/organisatoren kunnen niet overal zijn én zeker niet álles zien. Wel is zeker dat deze vrijwilligers ook net zoals jij, een leuke avond/nacht willen beleven.

Programma

Om voor jou een onvergetelijke avond/nacht te bezorgen hebben we een avond & nacht vullend programma. De time-table zal tijdens de avond bekend gemaakt worden, zorg er dus voor dat je tijdig aanwezig bent zodat je niets mist van deze avond/nacht. Zoals aangegeven gaan de deuren om 20u open. Binnenlopen kan tot 1.30u en we sluiten af om 4u.

Audrey Smits

Misschien heb je haar al wel eens gezien én gehoord, op één van de boten tijdens de Amsterdam Canal Pride of Utrecht Pride. Audrey zal een LIVE act verzorgen, welke toepasselijk is voor deze avond/nacht om weer ‘Effe Together’ te zijn.

DJ Christian Byle

Je zal worden voorzien van chill muziek met een scherp randje, om op te warmen of om je avond te sluiten. Christan Byle zal jouw voorzien van een diversiteit aan mainstream tunes.

DJ Justin Dash

Voetjes van de vloer! Justin Dash is géén onbekende binnen het uitgaanspubliek in Utrecht. Hij is als resident DJ van de Back & Fourth, waar wekelijks honderden bezoekers van genieten, een gewaardeerde DJ. Een mengelmoes van allerlei genres zal de revue passeren.

DJ Mad Girls in Town

Een DUO die deze nacht een onvergetelijke set gaan verzorgen. Mad Girls In Town zijn bekend van o.a. PANN, ACU en wisten het een plein tijdens de Utrecht Canal Pride 2022 helemaal op z`n kop te zetten. Daarnaast zie je ze vaker voorbij komen in diverse clubs en staan zij in grote podia zoals Tivoli Vredenburg. Een icoon binnen de nationale LGBTQI+ gemeenschap. Dit DUO zal zorgen voor véél, heel véél trillingen in de binnenstad van Utrecht en vér daarbuiten.

DJ Staaf

Stavros zal enkele oude, iets hardere genre muziek uit de kast toveren. Zorg er voor dat je de energie deze avond goed verdeeld want we gaan we de Bassment helemaal op z`n kop zetten. Dans met en voor elkaar en laat die voegen uit de muren trillen!

DJ Nikita

Een bekende in de Polyamorie community welke zal zorgen voor een gemixte stijl in muziek, waarbij de voetjes van de vloer gaan.

ID Verplicht

Voor ieders veiligheid, is het verplicht je te kunnen identificeren indien dit gevraagd zal worden. Toegang is mogelijk vanaf 18 jaar en er is geen maximum leeftijd. Een ID kan ook tijdens het evenement gevraagd worden, aan de bar of indien dit door beveiliging omwille van welke reden dan ook, nodig geacht wordt, te laten zien.

Dresscode

De dresscode van deze avond is: hou het ‘vanilla sexy/covered’ wat zal betekenen dat je deze avond mag dragen wat je wilt, echter is het géén erotisch feestje. Dus hou intieme delen ‘gedekt’ en zorg ervoor dat, indien iemand je erop wijst, je de kleding kan aanpassen. We willen deze avond voor iedereen leuk maken én houden. Wees en voel jezelf vrij te dragen wat je wilt maar denk ook aan de ander. De organisatie zal proberen om een gedeelte te creëren waar jij je kan omkleden, als je zelf kleding meeneemt zal het mogelijk moeten zijn, al is het in de garderode, om je om te kleden.

Safe-Space

De safe-space is zowel online alsmede óók tijdens dit evenement belangrijk. Voor jou maar ook voor andere bezoekers. We hebben daarom ook de safe-space regelementen beschikbaar gemaakt welke je kan vinden in de Club Bassment.

Safe-Word

We hopen het niet, maar gebeurd er iets waarin jij je super onveilig voelt tijdens deze avond én kan je dit niet (meer) bespreken met de persoon/personen waardoor jij je onveilig voelt. Bij binnenkomst én vooraf ontvang je de safe-words welke je in uiterste noodgeval kan gebruiken.

Poly & Kink Utrecht

Deze avond/nacht is er een Poly & Kink Utrecht, strikt vanilla, bijeenkomst georganiseerd, omdat dit vele verzoeken is én dit door Poly Millennials maandelijks verzorgd wordt. Deze bijeenkomst zal begeleid worden door de mascotte M, zij is te herkennen aan het gebruikelijke strikje, dat zij altijd draagt tijdens deze bijeenkomsten. Bij binnenkomst zal je te zien krijgen waar deze ‘bijeenkomst’ zal zijn. De plaats in de club waar deze bijeenkomst zal plaatsvinden is tot 23u beschikbaar, daarna zal deze vrijgemaakt worden voor iedereen. Zorg er dus voor dat je vóór 23u binnen bent indien je interesse hebt om hierbij aan te sluiten en mensen binnen de community van poly & kink te leren kennen.

Privacy

De afgelopen weken is de organisator veelvuldig benaderd met de vraag of persoon X al een ticket heeft gekocht, of niet. Met of zonder reden die hierbij is opgegeven. We willen benadrukken dat de organisator de privacy van iedereen streng in acht houdt en absoluut GEEN uitspraak doet over wie wel/niet aanwezig is. We begrijpen dat het kán voorkomen, binnen deze setting én community, dat er gemengde personen bij elkaar komen én je iemand tegenkomt die je liever niet wilt zien/spreken. De organisatie zal zich hier echter niet in mengen. We hanteren een Nee = Nee beleid. Geef het kort aan en/of maak afspraken over hoe je met elkaar omgaat tijdens dit evenement. Net zoals online, via de community, hopen we dat iedereen dit voor zichzelf kan managen.

Telefoons

Het gebruik van telefoons om foto`s & video`s te maken wordt afgeraden, tenzij dit uitdrukkelijk met consensus is van IEDEREEN die op de foto wordt gezet. Het is daarom ook bijna onmogelijk om zelf foto`s en video`s met alle aanwezigen te maken. Je telefoon zal bij binnenkomst afgeplakt worden, zodat er in ieder geval géén flits gebruikt kan worden, flits/flash van de telefoon is verboden. We zorgen voor een plek waar jij, alleen of met wie dan ook foto`s kan maken. Maar er zijn ook 1 of meerdere fotograven aanwezig die deze avond voor jou een foto kan maken, op een manier waarbij anderen niet blootgesteld worden. De fotograaf weet exact wat wel/niet kan/mag. Maak dus optimaal gebruik van jouw toegang op dit evenement en laat je mobiel in je zak.

Foto`'s

Maak gebruik van de fotograaf die aanwezig zal zijn, er loopt in ieder geval 1 fotograaf rond die je kan voorzien van een leuke plek om op de foto te gaan. Je geeft bij binnenkomst wél akkoord om ook sfeer foto`s te laten maken door hen. Een foto zal niet zomaar gemaakt worden. Mocht het voorkomen dat jij - per-abuis - op een foto bent geplaatst én deze is gepubliceerd maar dat is niet wenselijk, laat dit dan weten aan de organisator, we verwijderen dan de foto z.s.m.

Roken & Drugs

Het is verboden te roken en drugs te nuttigen binnen de club. De beveiliging/organisatie kan je weigeren bij aankomst, indien blijkt dat je niet meer voor rede vatbaar bent. Roken kan op de daarvoor aangewezen plaats. Het is mogelijk dat je gefouilleerd wordt door de beveiliging. Instructies en begeleiding door de beveiliging dient altijd opgevolgd te worden. Gebruik je bepaalde ‘speciale’ benodigdheden ter garantstelling van jouw gezondheid, geef dit dan aan bij binnenkomst.

Vrijwilligers/organisatie/artiest/dj

Wil én kan jij iets van je tijd investeren deze avond/nacht om deze avond voor velen onvergetelijk te maken, ben je artiest/DJ en wil jij je inzetten om iets te doen voor de community, laat het dan weten aan de organisatie via de Facebook groep óf Facebook pagina van Poly Millennials. Jouw hulp is meer dan welkom én zal deze avond maar ook daarna zeer gewaardeerd worden.

Poly Millennials

De facebook groep 'Poly Millennials' startte klein en groeide uit tot één van de meest gewaardeerde polyamorie community`'s die er bestaat. Poly Millennials levert een sociale impact, waardoor polyamorie & consensuele non-monogamie iets meer aandacht krijgen. En met meer dan 1300 actieve leden op Facebook proberen we ook in de toekomst mooie ontmoetingen te organiseren, zoals Effe Together.