EFT voor elk moment

EFT voor elk moment

Venster Acties en details

€ 25,98

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Geen refunds

Ik leer je de meest makkelijke manier om je direct blijer en meer ontspannen te voelen.

Over dit evenement

Heb jij wel eens zo'n moment waarop je het even niet meer ziet zitten? Een tegenslag die je niet had verwacht, een gebeurtenis die je uitermate frustreert, een ervaring die je verdrietig of down maakt? Ik denk dat je dat wel herkent, in mijn leven komt dat in elk geval regelmatig voor. Natuurlijk hebben allemaal dat soort momenten en meestal komen we daar wel weer overheen. Maar soms kun je er niet van loskomen.

Een gevoel blijft hangen, gedachten blijven malen in je hoofd, je gaat erover piekeren en je kunt er niet van slapen. Tijd om jezelf te resetten. Maar hoe doe je dat?

Je lichaam in balans brengen

Op de momenten dat ik niet kan loskomen van negatieve gedachten of intens negatieve gevoelens, gebruik ik EFT om mijn lichaam weer in balans te brengen. Het is heel bijzonder wanneer je deze klopmethode (tapping) toepast op jezelf en je letterlijk voelt hoe een emotie of gedachte zichzelf loslaat.

Dat komt omdat alles wat we vanbinnen ervaren in onszelf een bepaalde frequentie heeft, een vorm van energie. Die energie kan prettig aanvoelen wanneer je positieve gedachten en gevoelens ervaart, of in het tegenovergestelde geval onprettig. Wanneer je lichaam een onprettig gevoel of een onprettige gedachte of herinnering niet kan loslaten, dan blijf je dat voelen of daarover piekeren.

Zo lukt het niet

Meestal zitten we onszelf dan (onbewust) ontzettend in de weg omdat we op allerlei manieren gaan proberen 'er vanaf te komen'. Je gaat naar de film of pakt een pilsje. Je duikt in de koelkast om jezelf eens lekker te verwennen of je neemt een slaapmedicatie.

Alle oplossingen die we bedenken werken in veel gevallen slechts tijdelijk of zorgen juist eindelijk voor nog grotere problemen.

Hoe dan wel?

Het eerste dat je moet weten is dat je niets kunt loslaten door ervan weg te lopen. We moeten dus eerst naar de pijn toe, de onprettige gedachten of gevoelens in het hier en nu zetten. Vervolgens wordt het loslaten veel simpeler als je bedenkt dat hetgeen je ervaart puur een vorm van energie is. En hierbij gaat EFT, Emotional Freedom Techniques je helpen.

EFT is een zeer eenvoudige methode die iedereen kan leren om zichzelf weer mentaal en emotioneel in balans te brengen. Op elk moment dat we moeite hebben onprettige gevoelens of gedachten los te laten, kan EFT behulpzaam zijn. Bovendien werkt EFT direct en heeft het geen enkele bijwerking. Het is dus voor iedereen veilig om toe te passen.

Hieronder zie je de EFT kloppunten die we gaan gebruiken tijdens de workshop

Afbeelding van EFT voor elk moment

Voor wie is deze workshop?

Tja, misschien een overbodige vraag: voor iedereen! Iedereen die wil leren om op een snelle en eenvoudige manier jezelf weer blij en ontspannen te voelen. Twijfel je of de workshop voor jou geschikt is, neem dan contact met mij op: 06-11360961.

Wat ga je leren in deze workshop?

 • De focus van deze workshop ligt op het zelf toepassen van EFT op die momenten dat jij dit het meest nodig hebt.
 • Je gaat in vijf eenvoudige stappen leren hoe je EFT kunt toepassen op jezelf
 • Ook leer ik je hoe je EFT kunt toepassen op vervelende herinneringen uit het verleden
 • Daarnaast krijg je van mij natuurlijk duidelijke achtergrondinformatie
 • En....gaan we direct oefenen met EFT!

Voor deelname aan deze workshop

 • Dit is een live online workshop, je dient dus aanwezig te zijn op de datum waarvoor je bent aangemeld
 • Er wordt GEEN link gestuurd om de workshop terug te kijken. Tijdens de workshop wordt er dus geen opname gemaakt
 • Bij verhindering is er geen restitutie van je ticketprijs
 • Wanneer je tijdig (tot een dag van te voren) meldt dat je verhinderd bent door bijvoorbeeld ziekte, dan kun je 1 keer je deelname verzetten naar een andere datum
 • Heb je serieuze psychische klachten, neem dan contact met mij op om te kijken of deze workshop geschikt is voor jou
 • Bij deelname aan deze workshop neem je zelf volledige verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn

*fotografie Wilco van Dijen

  Afbeelding van EFT voor elk moment

  Delen met vrienden