Eigenzinnige Viering // Dansen op het Dak!

Venster Acties

Eigenzinnige Viering // Dansen op het Dak!

Vier het leven en de lente dansend op een van mooiste plekjes van Amsterdam Noord

Door Zinnig Noord

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 2 apr. 2023 11:00 - 13:00 CEST

Locatie

De Ark 63C Banne Buikslootlaan 1034 AA Amsterdam Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De lente kriebelt en dat vieren we op een van de mooiste plekjes van Noord: de kas van Hoogtij. Dans op de heerlijke flow van DJ Socrates en luister naar een inspirerende Preek van de Leek, door NDSM kunstenaar en activist Klaar van der Lippe.

De Eigenzinnige Viering is als een kerkdienst, maar dan helemaal anders. Wel inspiratie, geen dogma’s. Wel gemeenschap, geen verplichtingen. Wel stilstaan, maar ook bewegen. Elke eerste zondag van de maand vieren we het leven en elk seizoen pakken we goed uit met een dansfeestje. Deze keer in samenwerking met Hoogtij!

Datum en tijd: Zondag 2 april, 10:45 inloop. 11:00 start. Einde: ca 13:00

Locatie: Hoogtij (in 'Op Zeezand'), Johan van Hasseltweg 39

Kosten: Donatie (richtprijs €10 - €15)

Over de organisator

Georganiseerd door
Zinnig Noord

Zinnig Noord is een open community rond zingeving. Een plek waar je zin en inspiratie vindt, waar je stil kunt staan in de storm van jouw leven en waar je nieuwe mensen en ideeën ontmoet. Samen zoeken we - te midden van alle gekte - naar wat waardevol en zinvol is, naar iets om in te geloven.

We vertalen eeuwenoude bronnen van zingeving naar onze eigen realiteit. We maken moderne levensvragen en dagelijkse dilemma's bespreekbaar en delen onze eigen wijsheid. Dat doen we in allerlei events, workshops en cursussen. Van Zinnig Eten of de IJgensinnige Bende tot onze stiltewandelingen, en van de leergang Liefdevol Leiderschap tot een serie Filosofie van de Verwondering. Altijd wat anders, altijd zinnig.

Al onze programma’s organiseren we met groepjes enthousiaste meedenkers en -doeners; van brainstormen tot afwassen of piano spelen. Lijkt dit je wat? Neem gewoon even contact met ons op.

Contact:
www.zinnignoord.nl
info@zinnignoord.nl
Jonatan Bartling: jonatan@zinnignoord.nl; 06 - 48 51 9000
Jacquelien Weel: jacquelien@zinnignoord.nl; 06 - 24 11 11 23

* We vragen een bijdrage voor onze activiteiten om een deel van de kosten te dekken. We willen echter niet dat dit een drempel opwerpt voor mensen om mee te doen. Is dit geval, neem dan gerust contact met ons op, dan vinden we een oplossing.