€ 9,50 – € 14,50

Eighties Night met o.a. Tribute Band Queen Forever

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
➤ 5 editie! We trappen de lustrumeditie van Festival op de Vecht af met een fantastische Eighties Night vol hits uit de jaren 80!

Over dit evenement

Tot vaderdag 10% korting op ieder ticket! Gebruik "vroegboek" als promotiecode.

➤ In een gevarieerde mix maken we met de koren Vocalicious uit Ommen, S(w)ingTime uit Dedemsvaart en X-Cream uit Balkbrug een trip down memory lane. De koren zingen bekende songs uit de jaren 80.

De EIGHTIES NIGHT wordt afgesloten met een weergaloos Queen tribute door de band Queen Forever. De Engelse popgroep Queen wordt volop in de schijnwerpers gezet en de klanken van alle grote Queen songs schallen over de Vecht! Kippenvel! Queen fans en alle liefhebbers van eighties muziek mogen deze unieke EIGHTIES NIGHT echt niet missen!

* actie is geldig t/m 16 juni 2019 en is alleen online van toepassing. Dit ticket kan niet worden ingewisseld voor contanten. Teksten zijn onder voorbehoud van typefouten. Festival op de Vecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit dit evenement. Speciale wensen, zoals het reserveren van rolstoelplaatsen, dienen tijdig en uitdrukkelijk kenbaar te worden gemaakt via contact@festivalopdevecht.nl. We doen onze uiterste best, echter Festival op de Vecht kan geen garantie geven dat aan speciale wensen tegemoet kan worden gekomen. Aan het gecommuniceerde programma kunnen geen rechten ontleend worden. Je koopt een toegangsbewijs voor het evenement en niet voor het optreden van één artiest. In geval van afgelasting van het hele evenement zal de organisatie uitsluitend het toegangsgeld en niet de toeslag (4,0% + € 0,99 per ticketprijs) op vertoon van een geldig toegangsbewijs restitueren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen