€ 40

Einaudi & Latifa Meditatie Ligconcert® Soefitempel 6-2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Soefitempel Universel Murad Hassil

5 Zuidduinseweg

2225 JS Katwijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de stroom van mindfullness, ontspanning en slow food introduceren Jeroen van Veen en Evelien Fokker: SlowMusic. Sinds 2017 bundelen zij hun krachten en klanken. Zij zijn meesters in het afstemmen op de frequentie van de menselijke
ziel.

De Latifa komt uit het Soefisme en betekent ‘meest verfijnd’ en ‘meest subtiel’. Deze meditatie is een (innerlijke) reis voor lichaam en geest langs zeven stappen van zingeving en transformatie: aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen,
loslaten, liefde en de wil. Liggend ervaar je Einaudi’s klanken en de innerlijke reis langs van de bijzondere
Latifa meditatie. De langzame en verstilde muziek van Einaudi voor piano solo, en soms aangevuld met cello geven een diepe ontspanning waarbij de tijd stilstaat. Ervaar deze toonaangevende avond van SLOWMUSIC.

Reacties van bezoekers:
* Wat heerlijk, ben helemaal stil en toch ook vol energie.
* Bedankt, het was prachtig. Wat een rust en vrede.
* Helemaal verstild en vervuld!
* Klankkunstenaars, veel dank voor deze avond!

Jeroen van Veen is een ervaren concertpianist en heeft zich gespecialiseerd in minimalistische en ‘langzame’ muziek zoals o.a. Philip Glass, Ludovico Einaudi, Arvo Pärt en Simeon ten Holt. Naast meer dan 170 CD’s voert Jeroen vele diverse cross-overs zoals filmmuziek, theaterproducties, jazz- en improvisatieconcerten uit.

Evelien Fokker is een ervaren trainer, coach en organisator van workshops, lezingen en retraites gericht op transformatietrajecten en persoonlijke groei. Met een achtergrond als psycholoog, muzikant en yogadocent begeleidt en inspireert zij mensen op haar unieke wijze om vanuit hun essentie te leven. Afgestemd op wat er nodig is integreert zij YogaCello, stembevrijding en de Latifa meditatie in haar begeleiding.

TIPS:
Het is prettig om makkelijk zittende kleding aan te trekken en een (yoga)mat en eventueel een meditatiekussen mee te nemen.

Verder is het goed te weten:
* De tempel is open vanaf 19.30 uur. Je kunt onder het genot van een kop thee genieten van het duingebied rond de tempel.
* Auto's kunnen betaald geparkeerd worden naast de tempel (maandag-zaterdag tot 20.30u. Gratis parkeren bij het sportveld.)
* In de tempel wordt stilte gewaardeerd.
* Restitutie van het deelnamebedrag is niet mogelijk.
* Locatie: Zuidduinseweg 7 in Katwijk aan ZeeDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Soefitempel Universel Murad Hassil

5 Zuidduinseweg

2225 JS Katwijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen