Gratis

Eindejaarsconcert: 40 jaar Oostendorp Muziek (met o.a. Martin Harris!)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lumen Hotel & Events Zwolle

Stadionplein 20

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Oostendorp Muziek bestaat dit jaar 40 jaar en dit willen wij graag samen met u vieren!

Op vrijdagavond 22 december zal de geestelijk vader van de Yamaha Tyros-lijn én de Genos Martin Harris naar Nederland afreizen voor het Oostendorp Muziek Eindejaarsconcert 2017! Deze Engelsman heeft één keer eerder in Nederland gespeeld (ook bij Oostendorp!), dit was tijdens de lancering van de Tyros 4 Special Edition in 2012 bij het tienjarig jubileum van de Tyros-serie. Hoeveel dichter bij de bron van deze legendarische en ongeëvenaarde keyboard-workstations wilt u nog komen? Wij nodigen u van harte uit voor dit concert van “Mister Genos” (en Mister Tyros) himself… Martin Harris!

Programma

Dit muziekspektakel zal - net als de Genos demonstratie van afgelopen 4 november - plaatsvinden in Lumen Hotel & Events in Zwolle. De exacte tijden zullen zo spoedig mogelijk op deze pagina vermeld worden. Naast het optreden van Martin Harris zal er deze avond nog meer muzikaliteit op het programma staan! Meer details hierover zullen later bekend gemaakt worden. Wij zien uit naar uw komst!

Gratis tickets bestellen

Via deze website kunt u gratis tickets bestellen. Het is de bedoeling dat u het ticket bij de ingang van het evenement laat scannen. U kunt de tickets printen, of via uw telefoon aan ons laten zien. Heeft u vragen over het bestellen van de gratis tickets? Neem dan gerust contact met ons op via: klantenservice@oostendorp-muziek.nl.

Locatie Lumen Hotel & Events, Zwolle

Het eindejaarsconcert vindt dus niet plaats in Coelenhage in Wezep, maar in Lumen Hotel & Events Zwolle. Dit hotel bevindt zich in het stadion van voetbalclub PEC Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid en bij deze locatie is het ook mogelijk om een overnachting te boeken of om voorafgaand aan het concert in het restaurant plaats te nemen.

Overnachting in Hotel Lumen

Komt u van ver en vindt u het prettig om in Zwolle te overnachten? Dan is er de mogelijkheid om in hetzelfde hotel een kamer te boeken. In verband met de beperkte beschikbaarheid is het wel verstandig om dit zo snel mogelijk te doen. Meer informatie over het hotel vindt u hier: http://www.lumenzwolle.nl/lumen-hotel-zwolle/kamers-suites/.

Restaurant naast het hotel

Voorafgaand aan het concert is er ruimte om plaats te nemen in het restaurant. Wilt u zeker weten dat er een tafeltje vrij is in het restaurant voor u (en uw gezelschap)? Reserveer dan tijdig! Er is namelijk plaats voor 125 personen. Reserveren kan op drie manieren: online via deze website, via de mail naar info@bluefinger.nl of door even te bellen met 088 – 147 14 61. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging heeft ontvangen vanuit het Bluefinger Restaurant.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lumen Hotel & Events Zwolle

Stadionplein 20

8025 CP Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen