Eindeloos Energiek Event

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Houten

Heemsteedseweg

3992 LS Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Eéndaags event met direct toepasbare tips om energiek(er) door het leven te gaan en klachten, waaronder burnout, te voorkomen/verkleinen

Over dit evenement

Het moderne leven vraagt veel van de mens: zoveel rollen, zoveel prikkels. Burn-out verschijnselen krijgen het karakter van een epidemie. Hoe kan dat toch? De moderne mens heeft nog altijd hetzelfde DNA als die van onze verre voorouders van tienduizenden jaren geleden. Er hoort een leefstijl bij dat DNA waarbij de kans op klachten het kleinst is en die leefstijl is erg afwijkend van wat de huidige moderne mens doet: er is sprake van een enorme mismatch.

Het is Geja's passie om de mismatch tussen de leefstijl van onze voorouders en die van de huidige moderne mens zo klein mogelijk te maken zonder dat we in berevellen achter elkaar aan hoeven te rennen of moeten gaan communiceren met oergeluiden. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van nu en de enorme creativiteit die mensen kenmerkt is het wel degelijk mogelijk om in de 21e eeuw eindeloos energiek te zijn en blijven.

Geja heeft in de jaren negentig zelf ervaren wat het is om 'overwerkt' thuis te zitten én zij heeft jaren later ervaren hoe ze door het toepassen van haar opgebouwde kennis 7 jaar chronische stress wist te overleven zónder ziek te worden. Zij is ervaringsdeskundige voor zichzelf én vele anderen die zij helpt om hun energie terug te vinden. Als Resilience Expert is het Geja's missie om nog veel meer mensen te helpen om resilient te zijn in het leven om klachten, waaronder burnout ,te voorkomen. Het leven gaat immers voor niemand zorgeloos voorbij, that's part of life, maar het risico om er ziek van te worden kan wel zo klein mogelijk gemaakt worden. Een OERzinnige leefstijl ondersteunt bij het realiseren van persoonlijke en zakelijke doelen van vrouwen, mannen, studenten, zelfstandigen, managers, directeuren, wie dan ook!

Het doel van de evenementen van Geja is om zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd te ondersteunen met haar kennis en ervaring bij het ontwikkelen van een leefstijl die resilience helpt creëren voor het alledaagse, soms enerverende en veeleisende, leven.

Dit event is inclusief een laboratoriumtest ter waarde van € 44,95, inclusief koffie/thee en energieverhogende lunch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Houten

Heemsteedseweg

3992 LS Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen