€ 14,86

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Timboektoe

1 Reyndersweg

1951 LA Velsen-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De zomer van 2017 zit er helaas weer op, maar niet voor we hem officieel hebben afgesloten met een enorme knalfuif - in traditionele Timboektoe-stijl. We hebben weer een blik te gekke bands en DJ's opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan!

Dit keer staat onze enige echte huisband The Phantom Four op het podium voor een heerlijke lange set met Nederland's beste surfmuziek en serveren de Haarlemse heren van The Irrational Library onder leiding van Mr.Weird Beard als voorgerecht een unieke portie spoken word boogie 'n soul. Aan de muzikale knoppen draaien de muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle - NL back to back tot laat, die van alle markten thuis zijn en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

Verder hebben we dit jaar in het tweede paviljoen Kamango een podium met rauwe rock van de Amsterdamse band BARTEK en de knotsgekke Australische garagepunkers Drunk Mums om lekker bij te hossen. Bij de draaitafels wordt het feest doorgerockt tot de kleine uurtjes met de gezellige vuige bende Volcano Boys, Trish Trash, Disco Paranoia, Panzer Ed en Die Blonde Rakete.

Timboektoe is dit jaar ook in de wintermaanden 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

--
Aanvang: 22.00
Toegang: €13,- (vvk) / €15 (deur)
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf. Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Timboektoe

1 Reyndersweg

1951 LA Velsen-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen