€ 18,01

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Timboektoe

Reyndersweg 1

1951 LA Velsen-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

EINDFEEST BIJ TIMBOEKTOE

Met o.a. Goldband, FuckFuckFuck, KAUW en Severin Bells

Het is een gekke tijd. Helaas hebben ook wij onze deuren tijdelijk moeten sluiten wegens het coronavirus en kan het openingsfeest op zaterdag 4 april ook niet doorgaan. De traditionele start van een nieuwe zomer bij de Noordpier laat dus nog even op zich wachten, maar we gaan we voorlopig wel vanuit dat we de zomer in ieder geval kunnen afsluiten met een enorme knalfuif - in traditionele Timboektoe-stijl. De line-up van het Openingsfeest is daarom verplaatst naar het Eindfeest op zaterdag 3 oktober en reeds gekochte tickets blijven geldig.

Het podium van Timboektoe wordt bestiert door de Haagse stukadoors van Goldband met hun house meets bouwmarkt-pop en dikke groovy beats van het Amsterdamse orgel-en-drums-duo KAUW. Aan de muzikale knoppen draaien onze muzikale rotsen DJ Shuffle en DJ Kickflip tot laat, die samen van alle markten thuis zijn en altijd de slippers in de lucht krijgen.

In de tweede zaal Kamango wordt het weer een rockende party met onze vrienden van FuckFuckFuck met hun snoeiharde punk en de indierockers van Severin Bells met leden van o.a. Twin Shades en Bartek. Achter de draaitafels maakt DJ Guzz de party compleet tot in de kleine uurtjes met een koffer vol zwart goud vol rock 'n roll, funk, soul, reggae, latin en meer.

Hopelijk kan Timboektoe snel weer gewoon 7 dagen per week open gaan, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens, bijzondere filmavonden, gezellige pubquizen en natuurlijke heerlijke maaltijden met uitzicht. Tot die tijd, alle goeds en hou je haaks!Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Timboektoe

Reyndersweg 1

1951 LA Velsen-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen