Eindpresentatie Training cultuurcoördinator voortgezet onderwijs

Venster Acties

Eindpresentatie Training cultuurcoördinator voortgezet onderwijs

Eindpresentatie Training cultuurcoördinator voortgezet onderwijs

Door Kunstloc Brabant

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 11 mei 2023 19:00 - 22:00 CEST

Locatie

LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000 5041 SG Tilburg Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Op donderdag 11 mei presenteren de deelnemers aan de training 'Cultuurcoördinator voortgezet onderwijs' uit Noord-Brabant hun eindresultaten aan elkaar, hun collega’s en intermediairs en consulenten.

Als cultuurcoördinator in het voortgezet onderwijs ben je de spil op het gebied van cultuuronderwijs. Met een hart voor leerlingen, kunst, erfgoed en media houd jij het overzicht over de inhoudelijke, relationele en operationele kwaliteit.

Professionalisering voortgezet onderwijs

Kunstloc Brabant ondersteunt het onderwijs en het culturele veld bij het verbeteren van de kwaliteit van cultuureducatie. Daarbij zetten wij ons in voor het verstevigen van de positie van de cultuurcoördinator op de school. Dit doen we door middel van scholings- en netwerkbijeenkomsten voor zowel de cultuurcoördinator, als voor de kunstvakdocenten, educatie medewerkers en de intermediairs die met de scholen samenwerken.

Kunstloc Brabant organiseert samen met lokale partners de training cultuurcoördinator voortgezet onderwijs voor de provincie Noord-Brabant.

Over de organisator

Georganiseerd door
Kunstloc Brabant

Kunstloc Brabant wil zoveel mogelijk Brabanders deel laten nemen aan kunst en cultuur, want dat inspireert en verrijkt je leven.

Kunst en cultuur vormen de voedingsbodem voor nieuwsgierigheid, verbazing en verbeelding. Als kunst en cultuur van jongs af aan een vanzelfsprekende en onmiskenbare plek krijgen in het dagelijks leven van iedere Brabander, stimuleert dit innovatie en vernieuwing in onze samenleving.

Als provinciaal kennis- en expertisecentrum zetten we ons daarom in voor het brede kunst- en cultuurveld in Noord-Brabant: van basisschoolleerling, fanfaremuzikant tot professionele maker. Ook stimuleren we de inzet van kunst en cultuur bij maatschappelijke vraagstukken zoals leefbaarheid, duurzaamheid en de zorg.

We doen dit door het bieden van expertise, netwerk en toegang tot financiële ondersteuning.