Gratis

Eindpresentaties van het Trainingsprogramma voor Wereldverbeteraars

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ANNE

41 Veemarktplein

3521 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op Zaterdag 15 juni sluiten wij op feestelijke wijze traineeship 19 af. De deelnemers presenteren hun eindresultaten en we sluiten de avond af met een gezellige borrel!. Ben je erbij ?

Ken je Verbeter de Wereld nog niet, ook dan ben je harte welkom om kennis met ons te maken!
Ben je geïnteresseerd om een keer mee te doen met het Trainingsprogramma voor Wereldverbeteraars en heb je hier specifieke vragen over, dan ben je ook welkom op onze informatie avond. Je kunt binnen lopen vanaf 19:00 uur en om 19:15 uur starten we met onze presentatie. Zie hier meer info.

Voor de eindpresentaties van Traineeship 19 ben je welkom vanaf 19:30 uur voor koffie en thee en om 20.00 uur gaan we meteen van start met de presentaties. Rond 21.00 uur start de borrel en zullen we met zijn allen gezellig proosten en napraten. We eindigen om 22:30 uur waarna de Borrel zich kan verplaatsen naar een café in de Binnenstad van Utrecht. Drankjes kunnen afgerekend worden via pin.

Het event vindt plaats bij de locatie ANNE, Veemarktplein 41 te Utrecht. Goed bereikbaar met OV en parkeren kan ook makkelijk bij de Jaarbeurs.

Zelf de wereld verbeteren, dat kan, 20 september 2019 start er weer een nieuwe editie van het Trainingsprogramma voor Wereldverbeteraars . Meld je nu aan op www.verbeterdewereld.org

Hopelijk zien we je dan!
Liefs Linda, Nieke, Geerte, Henny, René & Marike
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ANNE

41 Veemarktplein

3521 BD Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen