Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Electrisch Rijden voor Gevorderden: Stekkeren op vakantie

Vereniging Elektrische Rijders (VER)

Maandag 24 juni 2019 van 18:30 tot 22:00 (CEST)

Electrisch Rijden voor Gevorderden: Stekkeren op...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Cursus Stekkeren op Vakantie 25 jun. 2019 € 20,00 € 1,32
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Electrisch Rijden voor Gevorderden: Stekkeren op vakantie

Evenementdetails

Je bent een EV rijder met enig ervaring, het rijden in Nederland gaat zonder range anxiety en je hebt de nodige ervaring met normaal- en snelladen. Maar de zomer komt eraan!

Kan ik met mijn EV op vakantie? Hoe pak ik dat aan? Werkt het laden in het buitenland anders? Kan ik mijn Nederlandse laadpas gebruiken en wat kost het?

Onze ervaren trainers helpen je over deze angst heen en geven je bruikbare tips hoe je zonder stress het maximale uit de EV haalt. We behandelen het plannen van stops, het omgaan van onvoorziene omstandigheden en geven je tips hoe je de laadtijd zoveel mogelijk beperkt kan houden en nog tientallen andere tips.

Op deze avond word je in 3 roulerende sessies met maximaal 20 deelnemers door verschillende experts bijgepraat. Daarin behandelen we ook de specifieke apps en laadpassen voor de verschillende vakantieregio's.

De zaal is open om 18.30 uur. Om 19.00 starten we met de cursus. Onze gastheer is Just-Plugin B.V. die de ruimtes en catering ter beschikking stelt.

Deelname is alleen voor leden van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) leden. Ben je nog geen lid, dan wordt je door aanmelding automatisch gratis lid van de VER (www.evrijders.nl). 

De trainers van deze avond zijn:

Maarten Hachmang (laadpastop10.nl), Marina van Helvoort  (E-division) en Dirk van den Blink (AutoMotivate)

Ben je nog geen ervaren EV-rijder? Kom dan eerst naar onze cursus EV rijden voor Groentjes: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-electrisch-rijden-voor-groentjes-62010234280 

 

Heb je vragen over Electrisch Rijden voor Gevorderden: Stekkeren op vakantie? Neem contact op met Vereniging Elektrische Rijders (VER)

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Just-Plugin B.V.
7 De Corridor
3621 ZA Breukelen
Nederland

Maandag 24 juni 2019 van 18:30 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Vereniging Elektrische Rijders (VER)

VER logoVereniging Elektrische Rijders (VER) is dé vereniging voor gebruikers van en geïnteresseerden in Elektrische Mobiliteit. Met onze jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche én als mede-EV-gebruikers begrijpen we de vraagstukken van elektrische rijders. En daar spelen we met onze vereniging op in.


  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.