Elementair Paradijs: Aarde

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijd 14:30 – 17:30
Entree €10, €7,50 (CJP, Stadpas, student), kinderen: €5

Tot vandaag de dag speelt de natuur een achtergrondrol in het theater van de menselijke ervaring.  De laatste jaren is het een en ander aan het veranderen, maar de natuur die nu in het middelpunt van de publieke belangstelling staat is altijd ergens anders – in het Amazonewoud, in de oceanen, of in de vlaktes in Afrika. En terwijl wij opkomen voor de natuur “daar”, wordt de natuur die rond ons heen ligt, “hier” in deze stad waarin we wonen, genegeerd en als onbelangrijk beschouwd.

Daarom organiseren we in samenwerking met The Green Living Lab een aantal workshops, waarin we onze binding met de natuur gaan aanhalen. Deze worden gebaseerd op de vier elementen: Water, vuur, lucht en aarde. In deze editie gaan we in op het element vuur.

Programma

Een aansteker, lucifers… Allemaal hulpmiddelen om vuur te maken. Maar hoe deden ze dat vroeger toen die hulpmiddelen nog niet bestonden? Het Bosbeweging team zal de deelnemers de oude kunst van het vuur maken aanleren. Vervolgens is er een masterclass verhalen vertellen rond het vuur, geleid door lokale verhalenvertellers. Het beloofd een intieme en onvergetelijke ervaring te worden, die je niet wilt missen!

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.Datum en tijd

Locatie

Tolhuistuin, Tuin

Tolhuisweg 3

1031 CL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen