Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Elementair Paradijs: Lucht

Tolhuistuin

Zondag 20 oktober 2019 van 14:30 tot 17:30 (CEST)

Elementair Paradijs: Lucht

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Regulier 3d 16u 45m € 10,00 € 0,00
CJP, Stadpas, student 3d 16u 45m € 7,50 € 0,00
Kinderen 3d 19u 15m € 5,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Elementair Paradijs: Lucht

Evenementdetails

Tijd 14:30 – 17:30
Entree €10, €7,50 (CJP, Stadpas, student), kinderen: €5

Tot vandaag de dag speelt de natuur een achtergrondrol in het theater van de menselijke ervaring.  De laatste jaren is het een en ander aan het veranderen, maar de natuur die nu in het middelpunt van de publieke belangstelling staat is altijd ergens anders – in het Amazonewoud, in de oceanen, of in de vlaktes in Afrika. En terwijl wij opkomen voor de natuur “daar”, wordt de natuur die rond ons heen ligt, “hier” in deze stad waarin we wonen, genegeerd en als onbelangrijk beschouwd.

Daarom organiseren we in samenwerking met The Green Living Lab een aantal workshops, waarin we onze binding met de natuur gaan aanhalen. Deze worden gebaseerd op de vier elementen: Water, vuur, lucht en aarde. In deze editie gaan we in op het element lucht.

Programma

Na een luchtritueel verwelkomen we experts in het verschonen van de lucht in steden, om oplossingen te ontdekken die ontwikkeld worden in de strijd tegen luchtvervuiling: één van de grootste bedreigingen voor onze gezondheid in onze groeiende verstedelijkte wereld.

Daarna volgt er een muzikaal experiment geïnspireerd door de adem en de beweging van de wind. De Green Living Lab zal deelnemers leren instrumenten te maken van natuurlijke materialen, en hen begeleiden in een co-creatie van een “Geluidstuin”, een kunst installatie in de Tolhuistuin gemaakt met natuurlijke materialen.

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.Heb je vragen over Elementair Paradijs: Lucht? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Zondag 20 oktober 2019 van 14:30 tot 17:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. 
Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines.
Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische tuin beslaat.
Er zijn concerten van Paradiso Noord in de concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.