Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Elementair Paradijs: Vuur

Tolhuistuin

Zondag 27 oktober 2019 van 14:30 tot 17:30 (CET)

Elementair Paradijs: Vuur

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Regulier 27 okt. 2019 € 10,00 € 0,00
CJP, Stadpas, student 27 okt. 2019 € 7,50 € 0,00
Kinderen 3d 19u 43m € 5,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Elementair Paradijs: Vuur

Evenementdetails

Tijd 14:30 – 17:30
Entree €10, €7,5 (CJP, Stadpas, student), kinderen: €5 

Tot vandaag de dag speelt de natuur een achtergrondrol in het theater van de menselijke ervaring.  De laatste jaren is het een en ander aan het veranderen, maar de natuur die nu in het middelpunt van de publieke belangstelling staat is altijd ergens anders – in het Amazonewoud, in de oceanen, of in de vlaktes in Afrika. En terwijl wij opkomen voor de natuur “daar”, wordt de natuur die rond ons heen ligt, “hier” in deze stad waarin we wonen, genegeerd en als onbelangrijk beschouwd.

Daarom organiseren we in samenwerking met The Green Living Lab een aantal workshops, waarin we onze binding met de natuur gaan aanhalen. Deze worden gebaseerd op de vier elementen: Water, vuur, lucht en aarde. In deze editie gaan we in op het element vuur.

Programma

Een aansteker, lucifers… Allemaal hulpmiddelen om vuur te maken. Maar hoe deden ze dat vroeger toen die hulpmiddelen nog niet bestonden? Het Bosbeweging team zal de deelnemers de oude kunst van het vuur maken aanleren. Vervolgens is er een masterclass verhalen vertellen rond het vuur, geleid door lokale verhalenvertellers. Het beloofd een intieme en onvergetelijke ervaring te worden, die je niet wilt missen!

Locatie
Dit programma vindt plaats in de Tuin. Het navigatieadres van de ingang van de Tuin is Tolhuisweg 3.Heb je vragen over Elementair Paradijs: Vuur? Neem contact op met Tolhuistuin

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Tolhuistuin, Tuin
Tolhuisweg 3
1031 CL Amsterdam
Nederland

Zondag 27 oktober 2019 van 14:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Tolhuistuin

Tolhuistuin is een culturele, kunstzinnige en culinaire ontmoetingsplaats in het nieuwe hart van Amsterdam. 
Tolhuistuin biedt via kunst een podium aan nieuwe verhalen van grootstedelijke makers aan de hand van een veelheid aan disciplines.
Met meer dan 40 culturele ondernemers bespelen we het voormalige Shell-terrein dat diverse architectonische, historische panden en een idyllische tuin beslaat.
Er zijn concerten van Paradiso Noord in de concertzaal en eten en drinken bij café-restaurant THT

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.