Gratis

Meerdere data

Elke maandag Restorative Yoga van 11:15 tot 12:15

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Goy's Genieten

Wickenburghseweg 40

3997 MV Het Goy

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Doormiddel van een reeks herstellende houdingen is restorative yoga goed voor verlichting van stress, spanning en slapeloosheid. Be happy :)

Over dit evenement

Restorative Yoga

Doormiddel van een reeks herstellende houdingen is restorative yoga goed voor verlichting van stress, spanning en slapeloosheid. De les is geschikt voor iedereen die uit zijn hoofd en in zijn lichaam wil komen en het zelfherstellende vermogen van het lichaam wil aanspreken. Het is een mooie tussenvorm tussen yoga en meditatie.

Iedereen kan meedoen en het transformerende en herstellende effect van restorative yoga ervaren. In elke les worden de poses duidelijk uitgelegd, waardoor je de diepe ontspanning, die restorative yoga te bieden heeft, kan ervaren. Er wordt gebruik gemaakt van props zoals: kussens, dekens, bolsters, deze zijn in de ruimte aanwezig.

NB: De tickets zijn bedoelt om jouw plek te reserveren bij Op de Yogamat en zijn niet gratis! Omdat er meerdere betalingsmogelijkheden zijn, zal de betaling van dit ticket later plaatsvinden via een strippenkaart, losse les of proefles. Reserveren kan ook via: info@opdeyogamat.nl of via https://www.opdeyogamat.nl/aanmelden-yogales/

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?Op de locatie kun je gratis parkeren

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?Je mag een eigen deken of kussen meenemen, maar hoeft niet. Alles is in principe aanwezig op de locatie

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?opdeyogamat@protonmail.com

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?Nee, dat hoeft niet. Ben je voor het eerst, dan geldt dit als een proefles, daarna gelden de normale prijzen. Zie: Prijzen.

 

Delen met vrienden

Locatie

Goy's Genieten

Wickenburghseweg 40

3997 MV Het Goy

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen