Embrace your CreationPower

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Embrace your CreationPower

​Vind bij ons de manier om zonder schuldgevoelens voor jezelf te kiezen. Voel wat je echt wilt en hoe jouw mooiste leven eruitziet.

Door Miranda van der Ende

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 10 jun. 2023 10:00 - 16:00 CEST

Locatie

Atelier van Wingerden 30 Fazant 2986 CJ Ridderkerk Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 6 uren
  • eTicket voor mobiel

Embrace your CreationPower

​Vind bij ons de manier om zonder schuldgevoelens voor jezelf te kiezen.

Voel wat je echt graag wilt en krijg de mogelijkheid om te zien hoe jouw mooiste leven eruitziet.

--Tijd voor jezelf ?Wanneer heb jij voor het laatst een dag voor jezelf genomen?

Gedaan wat jij wilt?Ruimte gegeven aan jouw verlangens?

Een dag waar jij centraal staat?

--Jouw energie…

Die enige dag voor jezelf…

Waarschijnlijk is dit al weer veel te lang geleden.

Het is ook voor ons herkenbaar, om als vrouw en moeder, altijd maar klaar te staan. Te willen zorgen voor een ander of het gevoel hebben dit te moeten.

​Er is altijd iets dat op je wacht.

Is het niet je echtgenoot, je kind, bedrijf of de was….

Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden en de dag is om voordat je het weet. Uitgeblust plof je aan het eind van de dag op de bank. Om vervolgens nog vermoeider je bed in te duiken. En morgen…?

Dan staat er weer zo’n dag op je te wachten…

Dit houden we best een tijdje vol. Maar is dit het leven wat je wilt leiden?

Wanneer je ‘vergeet’ tijd voor jezelf te nemen, kan er zomaar ineens een burn-out aan de deur kloppen. En die maakt genadeloos gehakt van je laatste restje energie. Daar zit je toch niet op te wachten?

--Waar kies jij voor?

Kies jij ervoor om meer energie weg te geven dan te ontvangen?

Of

Kies je ervoor om tijd voor jezelf in te plannen?

Momenten te besteden aan wat jij wilt?

De ballen die je hoog houdt, even neer te leggen.

Jouw energie op te laden.

--Neem de tijd voor jezelf

Ondanks dat je iedereen om je heen zo lief hebt. Heb je ook behoefte aan tijd, zodat… jij voor jezelf kan kiezen.jij kan op laden.jij ruimte neemt om te dromen.jij de gelegenheid hebt om creatief te zijn.jij jezelf kan zijn.

--Ruimte vanuit creatie

Bij ons krijg je de ruimte om te mogen creëren. Om stil te staan bij jouw verlangens. Om van een afstand te mogen bekijken wat je echt graag wilt. Hoe jouw mooiste leven er uitziet. Jouw vuurtje wordt aangewakkerd.

Wij geven jou inzicht in de liefde die je jezelf kunt geven. Hoe je kunt leren te vertrouwen op jezelf en hoe je krachtiger in het leven kunt gaan staan. Vanuit die ruimte mag je jouw creatiekracht aanwakkeren zodat je deze kracht ook kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Na de clinic voel je je vrijer en kun je met meer speelsheid het leven aangaan.

Bij ons wordt je even weggetrokken uit de dagelijkse sleur om vervolgens jouw plek weer met vertrouwen in te nemen.--Wie zijn wij?

Hi, ik ben Nathalie… ​Met jarenlange ervaring in het geven van keramieklessen aan volwassenen en kunstlessen aan kinderen heb ik een geheel eigen kijk ontwikkeld op de begrippen Kunst en Creativiteit.​Ik zie dat veel mensen worstelen met blokkades waardoor ze onzeker zijn en denken niet goed genoeg te zijn.

​Daarom help ik mensen met het vinden en ontrafelen van creatieve blokkades. Zodat ze deze in vertrouwen kunnen omzetten waardoor ze weer durven creëren, niet alleen in kunst, maar ook in hun persoonlijke leven.

…en ik ben Miranda.systemisch coach en mede eigenaar van “een blik vol ontwikkeling”.Door zichtbaar te maken welke (onbewuste) patronen zich in jouw leven afspelen, leer ik je hoe jij hier op een andere manier mee om kan gaan.Ik leer je hoe je in actie komt om te gaan doen waar jouw hart sneller van gaan kloppen.

Tijdens deze training zet ik een spiegel neer, zodat jij kan zien wat onzichtbaar is. Je kunt met minder oordeel naar jezelf kijken en in jouw kracht gaan staan.

--Jij gaat naar huis met jouw eigen persoonlijke kunstwerk om jouw power blijvend te herinneren. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Je ontvangt een heerlijke vegetarische lunch. Na deze workshop kun je met minder oordeel naar jezelf kijken en in jouw kracht gaan staan.

Deze allereerste training vindt plaats op zaterdag 25 februari van 10.00 – 16.00 uur, in het atelier van Nathalie in Ridderkerk.

De investering is € 87,- incl. btw.

Dit is een pilotprijs. We vragen je dan ook na afloop een review achter te laten.

Over de organisator

Georganiseerd door
Miranda van der Ende

De verkoop sluit binnenkort