€ 15,90 – € 19

Emma Ruth Rundle + Fvnerals

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Biekorf

Sint-Jakobsstraat 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Haunting gothic americana f.f.o. Chelsea Wolfe, Marissa Nadler.

Over dit evenement

Emma Ruth Rundle

De Amerikaanse Emma Ruth Rundle stond in 2007 al op ons podium met postrock band Red Sparowes, maar legt sinds 2011 de nadruk op haar soloproject. Haar met bezwerende gitaren, galloperende percussie en overstuurde postrockuitbarstingen doorregen ‘gothic americana’ doet soms denken aan Chelsea Wolfe en Marissa Nadler, met Rundle’s in het hart kervende sirenenzang in de hoofdrol.

Het is niet ongewoon dat artiesten inspiratie halen uit persoonlijke pijn en deze gebruiken als vuur voor hun artistiek proces. Maar slechts in uitzonderlijk geval leggen ze de zenuwen van hun lijden open, waarbij de luisteraar wordt uitgenodigd om de rauwe emotie mee te beleven, in real time. Wanneer Emma Ruth Rundle zingt is al de rest stilte.

Fvnerals

Fvnerals, momenteel gevestigd in Brussel, mixt elementen van doom, post-rock, shoegaze en dark ambient. Hun sound, gebouwd uit de combinatie van de aangrijpende stem van zangeres en bassiste Tiffany Ström en de zware gitaarsound van Syd Scarlet klinkt als de in schaduwen gehulde middenweg tussen bands als thisquietarmy en Mamiffer.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Biekorf

Sint-Jakobsstraat 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen