€ 11,20 – € 106,04

Meerdere data

Emoena masterclasses levensbeschouwelijke geletterdheid

Venster Acties en details

Vanaf € 11,20

Evenementdetails

Deel dit evenement
Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Emoena NL organiseert een reeks van masterclasses over levensbeschouwelijke geletterdheid!

Over dit evenement

In samenwerking met de Faculteit Religie&Theologie aan de VU Amsterdam, organiseert Emoena Nederland een reeks van masterclasses over levensbeschouwelijke geletterdheid!

Werk jij in een omgeving met veel levensbeschouwelijke diversiteit en heb je altijd al meer willen weten over de levensbeschouwing van jouw collega? Mis je basiskennis over verschillende tradities? Of ben je gewoon geïnteresseerd in een levensbeschouwing die je nog niet zo goed kent? Schrijf je dan in voor de Emoena masterclasses over levensbeschouwelijke geletterdheid!

Gedurende 7 weken vertellen hoogleraren en ervaringsdeskundigen over verschillende levensbeschouwingen. Iedere week staat een andere levensbeschouwing centraal:

18 mei: Humanisme, door prof. dr. Hans Alma

25 mei: Boeddhisme, door prof. dr. Bee Scherer

1 juni: Jodendom, door prof. dr. Jessica Roitman

8 juni: Christendom, door prof. dr. Eddy van der Borght

15 juni: Hindoeïsme, door prof. dr. Sharda Nandram

22 juni: Islam, door dr. Yaser Ellethy

29 juni: Bahá’í, door Nos Reyhani

Praktisch: Alle masterclasses vinden in de avond via zoom plaats van 19 uur tot 21:30. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je voorafgaand aan de masterclass een zoomlink.

Prijzen:

€100,- voor 7 masterclasses

€20,- per losse masterclass

Voor studenten en Emoena Alumni:

€50,- voor 7 masterclasses

€10,- per losse masterclass

Over Emoena: Emoena ziet het als haar taak om kennis en begrip over verschillende levensbeschouwingen te vergroten, dialoogvaardigheden te versterken, kritisch denken aan te scherpen en leiderschap te ondersteunen. Daartoe biedt Emoena een leiderschapsprogramma aan, organiseert masterclasses, adviseert organisaties en ontwikkelt een kennisbank over verschillende levensbeschouwelijke tradities.

Kleine lettertjes: In verband met de onderstaande annuleringsregeling is het noodzakelijk dat je je schriftelijk afmeldt wanneer je na aanmelding toch afziet van deelname.Na de start van de training wordt geen cursusgeld gerestitueerd.Tot drie weken voor aanvang van de eerste cursusdatum kan deze kosteloos worden geannuleerd. Bij afzegging binnen drie tot twee weken voorafgaande aan de eerste cursusdatum wordt vijftig procent van de cursusprijs in rekening gebracht.Bij afzegging binnen een week voorafgaande aan de eerste cursusdatum wordt vijfenzeventig procent van de cursusprijs in rekening gebracht.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen