Employer Experience Day voor accountants

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort

Employer Experience Day voor accountants

Op dit event zijn alle ingrediënten aanwezig om met uw accountantskantoor het verschil te kunnen blijven maken in een War for Talent-tijd.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Art Center Hugo Voeten Vennen 22 2200 Herentals Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Wat staat er op het menu?

Voormiddag:

- Hybride werken (Jan Laurijssen, SD Worx)

Hybride werken? Oude wijn in nieuwe zakken! Dat is toch gewoon de nieuwe term voor ‘thuiswerken’… Niets is minder waar. Jan neemt u mee in een verhaal van hybride werken dat veel meer omvat dan tijd- en plaatsonafhankelijk werken.

- Gert Van den Abbeele

Gaat dieper in op: Wie het meeste individuele talent verzamelt, heeft daarom nog niet het sterkste team. Anders waren de Rode Duivels Europees kampioen en niet Italië. Om een magneet op de arbeidsmarkt te worden is de allereerste stap vaak aan het fundament werken en dat is je eigen biotoop en de teamwerking van je huidige ploeg. Jij als leidinggevende hebt hier veel impact op om van je bedrijf een witte-raaf bedrijf te maken.

- Whealthy workplaces (Brecht Buysschaert, Springbok health coaching @work)

Een structureel gezondheid- en welzijnsbeleid is één van de belangrijkste strategische pijlers geworden om uw medewerkers geëngageerd en veerkrachtig te houden. Na deze sessie beschikt u over extra inspiratie om uw organisatie nog mensgerichter te maken en daarnaast uzelf en uw collega’s te helpen om de gezondere versie van zichzelf te worden en blijven. Are you in?

Namiddag:

Break-out sessies

Keuze uit:

• Benchmarking (Ellen Van den Brande van SD Worx):

Als werkgever is het belangrijk om een goed én eerlijk loon aan te bieden. Een té laag loon zal sollicitanten wegjagen, een té hoog loon kan voor problemen zorgen ten opzichte van andere werknemers. Hoe zorg je ervoor dat een loon marktconform is?

• Motiverend loonbeleid (Stephanie Vervoort) :

Als werkgever is het belangrijk om een goed én eerlijk loon aan te bieden maar ook om in te spelen op de concrete vragen van uw werknemers.

Ticketverkoop eindigt binnenkort