Empowered 21 EVERYONE Leidersbijeenkomst met Dr Billy Wilson

Empowered 21 EVERYONE Leidersbijeenkomst met Dr Billy Wilson

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Levend Evangelie Gemeente

55 Kruisweg

1436 CA Aalsmeerderbrug

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten

Het is niet meer mogelijk om online tickets te reserveren voor de ontmoeting van Empowered21 met Dr. Billy Wilson. Je kunt contact opnemen via evenementen@opwekking.nl om te checken of er nog plekken beschikbaar zijn. Hartelijke groet, Empowered21 team.

Empowered21 EVERYONE Leiders bijeenkomst met Dr Billy Wilson

Over dit evenement

We willen je van harte uitnodigen voor een bijeenkomst met sleutelleiders uit Nederland om kennis te maken met de visie van Empowered21 en de plannen voor een groot internationaal zendingscongres in Amsterdam in juni 2023.De informatie en visiebijeenkomst vindt plaats op Vrijdag 11 Maart 2022 a.s. in het gebouw van de Levende Evangelie Gemeente (LEG) in Aalsmeer, van 13:30 – 16:00 uur.

Speciaal voor deze bijeenkomst ontvangen we één van de internationale leiders van Empowered21 uit de Verenigde Staten dr. Billy Wilson, president van de Oral Roberts University in Oklahoma en co-chairman van Empowered21. Dit wordt een strategische bijeenkomst met een beperkt aantal deelnemers en we leggen je graag uit waarom we je er graag bij willen hebben en je dit niet mag missen.Empowered21 is een wereldwijde beweging met uiterst krachtige en concrete visie:

Dat elk persoon op aarde

een authentieke ontmoeting met Jezus Christus zal hebben

door de kracht en aanwezigheid van de heilige geest

... vóór Pinksteren 2033

We zijn bijzonder verheugd over het feit dat Nederland is uitgekozen als gastland voor de Empowered21 conferentie (21-24 juni 2023) waar meer dan 10 duizend leiders en evangelisten van over de hele wereld bij elkaar zullen komen met als doel de visie van Empowerd21 strategisch te bespreken.

Het congres vindt plaats in de RAI van 21 tot 23 Juni 2023 en afgesloten met een grote evangelisatie-campagne in het Olympisch stadion in Amsterdam op 24 Juni 2023.

Dit congres en deze evangelisatiecampagne staan voor eenheid, kracht en missie:

• Eenheid omdat alle grote bedieningen en samenwerkingsverbanden meewerken en delen in de visie dat elke persoon op aarde een ontmoeting nodig heeft met Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest.

• Kracht omdat het zonder de kracht van Gods Geest niet zal lukken en we dus door de Geest vervulde evangelisten, kerkplanters en voorgangers nodig hebben

• Missie, omdat we de urgentie voelen van evangelisatie omdat we serieus geloven dat er een grote oogst van mensen zal worden binnengehaald in Gods koninkrijk in de komende jaren.

Empowered21 is een uniek congres, een momentum en een historische gebeurtenis, ook voor Nederland. Het wordt een krachtige impuls voor grootschalige evangelisatie op ons continent en wereldwijd. Vanuit elk land worden op dit moment leiders, met hart voor de Grote Opdracht, uitgenodigd om deel te zijn van dit historische congres.Empowered21 is een beweging en netwerk van honderden kerken, organisaties en denominaties op elk continent. Het zijn allemaal organisaties die geloven in de krachtige werking van de Heilige Geest in het leven van mensen. Bijzonder en uniek in eenheid.

Je kunt er meer over lezen op hun website: https://empowered21.com of deze korte presentatie Empowered21 openen waarin je ook kan zien welke internationale sleutel leiders achter Empowered21 zit, een indrukwekkende lijst:

https://docs.google.com/presentation/d/1IJ80xCWp29VROPDyKYGOqDt34N_J-0eS49VYOj4pzAI/edit?usp=sharing

We willen vanuit Nederland dit “ historische” congres niet alleen hosten, maar ook de visie oppakken en invulling geven. We sturen je deze brief omdat we denken dat jij de missie strategisch herkent en draagt in jouw bediening. Wij hebben jou als voorbereidingsteam dan ook biddend uitgekozen om deel te zijn van een ontmoeting op 11 maart in de LEG in Aalsmeer. Een zendingscongres met zo’n enorme impact willen we als land benutten om een nieuwe generatie evangelisten en kerkplanters uit te zenden en te begeleiden. Wij nodigen jou uit om dit met elkaar te verkennen, maar ook om zelf met nieuwe visie en geloof op weg te gaan. Daarom zullen er op 11 maart, naast een hoofdprogramma, ook ‘roundtable-sessions’ zijn waarin we samen nadenken over de voorbereiding van de kerk in Nederland en over de noodzakelijke follow up na het congres. Wij zien uit naar jouw komst en hebben voor jou een plaats gereserveerd.

Omdat we zorgvuldig omgaan met de 250 plaatsen die beschikbaar zijn, vragen we jou om je uiterlijk 25 februari op te geven via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-empowered-21-everyone-leidersbijeenkomst-met-dr-billy-wilson-243466393537. Deelname aan deze dag is kosteloos.Mocht jij zelf niet aanwezig kunnen zijn, kun je ook een andere visionaire leider uit jouw kerk of beweging doorgeven zodat we die persoon kunnen uitnodigen.

De voorbereiding van Empowerd21 Amsterdam is in handen van Empowered21, gevestigd in Tulsa ORU University i.s.m. het Nederlandse voorbereidingsteam o.l.v. Mattheus van der Steen, die als coördinator van dit evenement in de RAI en het Olympisch Stadion is aangesteld.

We hopen je te ontmoeten en wensen je Gods zegen toe.

Namens het voorbereidingsteam,

Mattheus en Laura van der Steen, Ruben Flach, Jan Pool, Hans Maat. Menno Helmus, Machiel Jonker, Christian Tan, Dick en Arleen Westerhof en Jaap en Astrid Feddes.

Dr. William M. Wilson is de president/bestuursvoorzitter van de bekende Oral Roberts University, gevestigd in Tulsa, Oklahoma. Dr. Wilson leidt ook de Global Co-chair van Empowered21, een initiatief dat leiders, wetenschappers en nieuwe generaties influencers in beweging brengt en samenbrengt. Daarnaast heeft hij een eigen televisieprogramma. "World Impact with Dr. Billy Wilson". https://worldimpact.tv/shows/

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen