€ 84,64

EMPOWERED LIFE VISION-BOARD WORKSHOP

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DrieDrieZuid

33 Zuidervaart

1846 LG Zuidschermer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een Vision Board verandert je leven

Wat is een Vision Board?

Het is een manier om je droomleven te manifesteren. De inzichten komen vanzelf. En anders help ik je daarbij. Selecteer je favoriete afbeeldingen en woorden uit de magazines. Plak ze op een groot posterbord en kijk er elke dag naar. Zo stel je je hersenen op één lijn met de resultaten die je het meest wilt aantrekken. Oprah, Ellen DeGeneres en Katy Perry zweren bij Vision Boards!

Is het echt zo simpel?

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, hoor ik je denken. Er is een heel proces om jouw Vision Board nog krachtiger te maken, maar dat is voor later. In mijn ervaring als empowerment psycholoog, maken we gewoonweg geen tijd voor onszelf. We laten ons leiden door ons drukke privé en professionele leven. Continu alle ballen in de lucht te houden. Klaar nu! Tijd voor verandering.

Wanneer is het?

Op woensdag 30 mei 2018 is allereerste CREATE YOUR EMPOWERED LIFE VISION-BOARD WORKSHOP. Een volledig verzorgde dag om te focussen op jouw authentieke leven en jouw idealen.

Nog even tussen ons; vanwege de diepe aard van het werk, heb ik slechts een paar plaatsen beschikbaar gemaakt. Ervaring leert dat ze zo weg zijn!

Klik snel op aanmelden en ik zal je alle informatie toesturen. Kan niet wachten om je te ontmoeten!

Lieve groeten,

Eveline-Carolina

Eve & LilithPS Heb je een vriendin die net als jij klaar is om duidelijkheid te ontvangen en haar leven te veranderen, deel dan deze link met haar. Ik zal goed voor haar zorgen!

PS2 Omdat dit de allereerste EMPOWERMENT LIFE VISION-BOARD WORKSHOP is, hoef je niets te betalen. Normale prijs: €299 excl. btw. Ik vraag je alleen om de locatie- en cateringkosten te voldoen (€69,95 excl. btw).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DrieDrieZuid

33 Zuidervaart

1846 LG Zuidschermer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen