€ 361,79

EMPOWERED LIFE VISION-BOARD WORKSHOP

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een Vision Board verandert je leven

Wat is een Vision Board?

Het is een manier om je droomleven te manifesteren. De inzichten komen vanzelf. En anders help ik je daarbij. Selecteer je favoriete afbeeldingen en woorden uit de magazines. Plak ze op een groot posterbord en kijk er elke dag naar. Zo stel je je hersenen op één lijn met de resultaten die je het meest wilt aantrekken. Oprah, Ellen DeGeneres en Katy Perry zweren bij Vision Boards!

Is het echt zo simpel?

Het klinkt allemaal vrij eenvoudig, hoor ik je denken. Er is een heel proces om jouw Vision Board nog krachtiger te maken, maar dat is voor later. In mijn ervaring als ondernemende en ambitieuze vrouwen, maken we gewoonweg geen tijd voor onszelf. We laten ons leiden door ons drukke privé en professionele leven. Continu alle ballen in de lucht te houden. Klaar nu! Tijd voor verandering.

Wanneer is het?

Kijk in de agenda voor de datum van de CREATE YOUR EMPOWERED LIFE VISION-BOARD WORKSHOP. Een volledig verzorgde dag om te focussen op jouw authentieke leven en jouw idealen.

Nog even tussen ons; vanwege de diepe aard van het werk, hebben we slechts een paar plaatsen beschikbaar gemaakt. Ervaring leert dat ze zo weg zijn!

Klik snel op aanmelden en we zullen je alle informatie toesturen. Kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Lieve groeten,

Eve & LilithPS Heb je een vriendin die net als jij klaar is om duidelijkheid te ontvangen en haar leven te veranderen, deel dan deze link met haar. We zullen goed voor haar zorgen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eve&Lilith HQ

Klieverweg 6

1774NC Slootdorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen