Gratis

Energie Boost: Hoe wek je meer energie op bij jezelf? -GAAT ONLINE-

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Business Coach Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Energie Boost: Hoe wek je meer energie op bij jezelf?

Over dit evenement

Deze workshop maakt onderdeel uit van Business day with lunch part 1 , meld je aan om deze inspirerende dag bij te wonen.

Nicole Le Haen van Happy You Coaching

Ik geloof dat jij als mens het in je hebt om te floreren en moeiteloos het beste uit jezelf kunt halen. Je regie kunt pakken op je eigen potentieel en groei. Je eigen (werk) geluk, regie op dat wat je eigenlijk wil! Het weer verbinden van je hart en ziel met dat wat jij wil.

Heb je het gevoel dat dit nu niet zo is ? Dat je leeft met de handrem erop? Je innerlijke criticus teveel aan het woord is? Je teveel laat sturen door wat de mensen om je heen vinden? Als jij het wilt help ik je graag.

Want niets kost meer energie dan te zijn op een plek waar je niet hoort te zijn

Ook teams kunnen regie pakken op hun eigen bestaan. De doelstelling waarvoor ze gaan, de effectiviteit van hun handelen, of de energie stroomt, of er werkgeluk is.

Loopt het niet lekker in je team? Stokt het?

Met mijn ruime ervaring in het begeleiden van persoonlijke groei en teambegeleiding help ik jou ook graag met je vraagstelling. Ik laat de energie weer stromen, met geduld en een pragmatische aanpak, maar altijd vanuit de visie dat jij dan wel het team de regie neemt. Met de beste mogelijke inzet, met de beste intentie, moeiteloos floreren, of dit nu geldt voor jou of voor het hele team! Beweging gegarandeerd

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Business Coach Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen