Gratis

Energie-Efficiëntiedag 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thialf BV

Pim Mulierlaan 1

8440 BA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Energie-Efficiëntiedag van KSB is door de jaren heen een begrip geworden; een dag (middag) waarop wij onze klanten uitnodigen voor een informatieve bijeenkomst over onze energie-efficiënte en -zuinige producten. Daarnaast bieden wij altijd enkele interessante lezingen aan van gastsprekers.

Ondanks de naam Energie-efficiëntiedag worden ook andere thema's behandeld. Thema's zoals Life Cycle Costs en preventive maintenance nemen een grote plaats in en worden uitgebreid besproken.

Dit jaar hebben wij als locatie voor Thialf gekozen. Het nieuwe Thialf, de duurzaamste laagland ijsbaan ter wereld, verbruikt nu 50% minder energie dan voorheen. Een fantastische, unieke locatie waar bovendien ook heel veel KSB-pompen staan. We zullen dan zeker ook een kijkje gaan nemen in de technische ruimtes van Thialf. Bovendien krijgt u ook de mogelijkheid om zelf een uurtje te schaatsen op de wereldberoemde ijsbaan. U kunt zich voor deze activiteit apart opgeven.

Een informatieve en interessante middag waar veel kennis wordt uitgewisseld, genetwerkt kan worden met branchegenoten én een vleugje vertier; een middag die u niet wilt missen.

Schrijf u snel in om een plekje te reserveren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thialf BV

Pim Mulierlaan 1

8440 BA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen