Gratis

Energieavond voor winkel-, kantoor- en bedrijfspandeigenaren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

INNAX

62 Plesmanstraat

3905 KZ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Praktische informatie van vier specialisten over waardebehoud van uw pand door tijdig energiebesparende maatregelen te nemen.

Over dit evenement

Voor eigenaren van winkel-, kantoor- en bedrijfspanden is dit dé tijd om in actie te komen, als het gaat om het waardebehoud van hun pand. Vooral de nieuwe wettelijke eisen op het gebied van energieverbruik hebben nu of in de nabije toekomst ingrijpende gevolgen. Het goede nieuws is, dat wie tijdig de juiste maatregelen neemt, veel problemen voorkomt.

Veel ondernemers kochten ooit hun bedrijfspand als oudedagsvoorziening. Zij rekenen erop hun pand te zijner tijd voor een goede prijs te kunnen verkopen. Wie echter denkt dat de nieuwe eigenaar het pand dan maar up-to-date moet maken, maakt een cruciale denkfout. Als uw pand niet aan de wettelijke eisen voldoet op het gebied van duurzaamheid, dan is het bijvoorbeeld niet meer te verzekeren, mogen banken de aankoop niet meer financieren of mag een kantoorpand helemaal niet meer gebruikt worden.

Wat moet u doen?

Om deze zeer reële doemscenario’s te voorkomen, organiseren de BOV, Winkelstad, INNAX, CMC, Rabobank Vallei & Rijn, Schuiteman Accountants en Adviseurs en gemeente Veenendaal een informatieavond voor winkel-, kantoor- en bedrijfspandeigenaren op maandag 17 februari 2020 bij INNAX, Plesmanstraat 62.

Programma

19.00 uur inloop met koffie en thee

19.30 uur In korte, praktische presentaties van ieder een kwartier leggen vier specialisten u uit welke concrete acties u als pandeigenaar dient te nemen op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid en hoe de overheid kan helpen met subsidies

20.30 – 20.45 uur gelegenheid tot het stellen van vragen

20.45 uur napraten met een hapje en een drankje

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

INNAX

62 Plesmanstraat

3905 KZ Veenendaal

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen