Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Grote Lier (basisschool)

Esdoornlaan 8

6584 Molenhoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Energiebesparing leeft in Molenhoek. Steeds meer bewoners kiezen voor zonnepanelen of isolatie. Stuk voor stuk maatregelen waarmee je energierekening flink omlaag kan. Wil jij dit ook wel? De werkgroep Zonnepanelen van het Energiecafé gaat speciaal voor ons dorp een collectief aanbod regelen. Als we dit namelijk samen doen is het makkelijker en voordeliger. Voor het tweede Energiecafé op 12 april van 20:00 – 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur) in basisschool De Grote Lier (Esdoornlaan 8, Molenhoek) heeft de werkgroep een mooi programma samengesteld.

Programma

Tijdens de avond krijg je informatie over de verschillende soorten zonnepanelen, technische aspecten, de opbrengst en terugverdientijd, subsidies en financieringsmogelijkheden. Bovendien zijn er deskundigen aanwezig die een aantal mogelijkheden laten zien, afgestemd op verschillende situaties. Voor het collectieve aanbod gaan we een zorgvuldige selectie van leveranciers starten. We stemmen graag de eisen aan het aanbod van leveranciers met jullie af. Ook kun je deze avond uiteraard al je vragen stellen.

Iets voor jou?

Wil je je alvast aanmelden voor de collectieve actie of op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten? Meld je dan (vrijblijvend) aan op energiecafemolenhoek.nl. Daar kun je je ook opgeven voor het energiecafé. Voor het eerste Energiecafé in Molenhoek was zoveel interesse dat we stoelen tekort kwamen! Je helpt ons dit te voorkomen door je aan te melden.

Samen energie besparen, daar gaan we voor! Tot ziens op 12 april.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Grote Lier (basisschool)

Esdoornlaan 8

6584 Molenhoek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen