Gratis

Energiecafé; praat mee over een klimaatneutraal 's-Hertogenbosch

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bestuurscentrum

Achter het Stadhuis 5-7

's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een klimaatneutrale stad, wat betekent dat?

Op het eerste energiecafé van dit jaar staat het Energietransitieprogramma 2016-2020 centraal. Welke ambities heeft de gemeente als het gaat om een klimaatneutrale stad in 2050? Welke rol en verantwoordelijkheid kunnen en willen wij nemen om samen te werken aan deze ambitie. En belangrijk ook, welke bijdrage levert u nu al?

Onno Dwars: 'Bouwen aan een omgeving waar mensen langer gezond leven'
Om ons te laten inspireren is Onno Dwars uitgenodigd. Onno is commercieel directeur bij Ballast Nedam. Energieleverende en circulaire gebouwen vormen voor hem de basis om te komen tot een gebouwde omgeving waarin mensen langer gezond kunnen leven. Wat kunnen we van hem leren en wat kunnen we toe gaan passen hier in onze eigen stad? Tijdens het Energiecafe vertelt hij zijn verhaal.

Onno Dwars
'Ik vind het belangrijk dat elk project bijdraagt aan innovatie en het mooier maken van de wereld'.

Onno Dwars

Bekijk hier een interview met Onno Dwars.

Voor wie?
Het energiecafé is er om iedereen die in de stad werkt aan energiebesparing of duurzame energie, of daar belangstelling voor heeft, regelmatig de gelegenheid te geven om hierover met elkaar te praten, projecten te presenteren en samenwerkingspartners te vinden. Vier keer per jaar organiseert de gemeente een energiecafé.

Deel uw verhaal
In onze stad gebeurt al heel veel. Deel uw verhaal, van het aanleggen van zonnepanelen tot aan het realiseren van een Nul op de Meter woning. Inspireer anderen met uw verhaal. Na alle sprekers, initiatieven en goede ideeen die voorbij komen, is er ook nog gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Het café start om 16.30 uur en duurt tot uiterlijk 18.30 uur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bestuurscentrum

Achter het Stadhuis 5-7

's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen