Uitverkocht

Energietherapeut Juno Burger onthult de helende energiewetten van het hart

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The College Hotel

1a Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand compleet uitgeput? En waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest? Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht. Op woensdagavond 2 mei schijnen we samen met Juno Burger het licht op de wetten van energie, en hoe je jezelf hier mee kunt helen. Ben je erbij?

Energietherapeut Juno Burger onthult de helende energiewetten van het hart

Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw aangeleerde reacties daarop. Je logische respons is meestal om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren. Ze veroorzaken conflicten en ziektes in je lijf en in je omgeving. Gelukkig kun je eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die volledigheid te omarmen, worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die zich weer opnieuw opbouwen.

Dit neem je na Juno's lezing mee naar huis:

1. Hoe je écht geaard door het leven kunt gaan.
2. En daarom geen energetische bescherming meer nodig hebt.
3. Dat zowel de schaduwzijde als de lichte kant er mag zijn om een compleet mens te zijn.
4. Je krijgt handvatten hoe je emotionele ballast in de ogen kunt kijken en oplost.
5. Je leert hoe je overal en met iedereen kunt zijn en niet langer belast wordt door energieën van de ander of je omgeving.
6. Hoe je je lijf en geest minder toxisch belast en daardoor conflicten, stress en chornische ziektes voorkomt.

Het tweede deel van de lezing is volledig interactief. Er is de mogelijkheid om je vraag in te brengen en persoonlijk advies te krijgen. Ook zal Juno een aantal concrete energetische oefeningen demonstreren waardoor zijn woorden tot leven komen. En dat heeft niets met enge geesten te maken, maar alles met bewustzijn en aanwezigheid.

Wanneer: woensdag 2 mei 2018
Waar: Ferilli’s at The College Hotel – Amsterdam
Ontvangst: tussen 18.00 en 19.00 uur met soep en salade
Lezing: van 19.00 uur tot 21.30 uur
Ticket: €45,00 – inclusief soep, salade en een healing goodiebag t.w.v. €25

Over energetietherapeut Juno Burger

Juno kiest de weg van het compassievolle hart. Zijn aangeboren gevoeligheid voor subtiele energieën heeft hem aangezet om daar zo mee om te gaan, dat het hem niet belast en hij zich niet hoeft af te sluiten voor het leven. De afgelopen 23 jaar heeft hij duizenden huizen en mensen energetisch gereinigd en daarmee geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Hij gebruikt bewust de tijd met zichzelf, de mensen die hij ontmoet en de plaatsen waar hij komt om uit te vinden waar hij kan verruimen, nog meer compassie kan zijn. Door alles wat zich in deze ontmoetingen aandient bewust te ervaren, heeft hij zijn systeem getraind om zijn gevoeligheid optimaal te benutten – en tegelijkertijd niets van wat hij ervaart vast te houden. Voor Juno is het alles inclusief: zowel de schaduwzijde als de lichte kant wil hij volledig integreren om een werkelijk compleet mens te zijn.

Over Holistik

Holistik is een online magazine voor de stijlvolle wereldverbeteraar. Het magazine is in het voorjaar van 2015 opgericht door Evelyn van Hasselt (1977) en Karlijn Visser (1986) en bereikt meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Met Holistik geven Evelyn en Karlijn gehoor aan hun wens om van de wereld een mooiere plek te maken. Holistisch leven met respect voor mens, dier en natuur speelt hierbij een sleutelrol.

Datum en tijd

Locatie

The College Hotel

1a Roelof Hartstraat

1071 VE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen