Energietransitie / Connectr - Energy innovation *GEANNULEERD*

Energietransitie / Connectr - Energy innovation *GEANNULEERD*

Venster Acties en details

Geannuleerd

Datum en tijd

Locatie

Connectr - Industriepark Kleefse Waard

Westervoortsedijk 73

Gebouw HB

6827 AV Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Themabijeenkomst Energietransitie, met Connectr - energy innovation

Over dit evenement

Programma:

  • 15.30 – 16.00 uur Inloop
  • 16.00 – 16.20 uur Welkom door Ilko Bosman, voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen Uitreiking ‘Ondernemer in het zonnetje’
  • 16.20 – 17.30 uur Presentatie Connectr door Jeroen Herremans, directeur
  • Rondgang over terrein IPKW incl. bezoek ElaadNL
  • workshops
  • 17.30 – 18.30 uur Afsluiting en netwerkborrel

2030 is morgen. De energietransitie heeft een schaalsprong nodig, wat vraagt om het versneld toepassen en opschalen van innovaties. Samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven werkt Connectr – Energy innovation, aan vernieuwingen op het gebied van nieuwe energie.

We nodigen je van harte uit voor een interactieve bijeenkomst over energietransitie op donderdag 2 juni 2022. Van Jeroen Herremans, directeur Connectr, horen we waarom Connectr is opgericht en op welke wijze wordt bijgedragen aan de versnelling van de energietransitie.

Connectr is gehuisvest op het prijswinnende bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard (IPKW). IPKW huisvest ondernemers die zich bezighouden met verduurzaming en innovatie op het gebied van Energie en Milieutechnologie (EMT), ook wel cleantech genoemd. Op het gebied van energie, afval, gebouwen, mobiliteit en mensen geeft IPKW invulling aan de circulaire economie. Na de presentatie door Jeroen, is er een rondgang over het terrein waar de activiteiten van Connectr plaatsvinden. We bezoeken onder meer het Europees testlaadcentrum van ElaadNL, dat een week na ons bezoek geopend wordt.

Vervolgens gaan we in drie workshops uiteen, je kiest met welke uitdaging je aan de slag wilt: elektriciteitsnet beperking, energieopslag en laadinfra.

Aan het eind van deze bijeenkomst heb je:

Concrete informatie over de mogelijkheden voor samenwerking met Connectr; meer kennis en mogelijkheden over oplossingen netcongestie, energie-opslag en laadinfra; nuttige contacten opgedaan om de duurzaamheidsvraagstukken in jouw bedrijf op te pakken.

We ontmoeten je graag op 2 juni aanstaande!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen