Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk Dinther

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Uitnodiging aan alle inwoners van de gemeente Bernheze


De Energieweverij – 10 oktober 2017 – aanvang 17.30 uDroom jij ook wel eens over jouw toekomst? Wonen in een rustig en mooi groen Bernheze. Er rijden alleen maar stille en elektrische auto’s. Geen uitlaatgassen meer. Overal zonnepanelen om te voorzien in de eigen energiebehoefte en het opladen van de auto. We hebben een zonneboiler voor het douchewater, koken allemaal elektrisch en hebben vloerverwarming.


Een duurzamere wereld voor ons én voor onze kinderen. Dat is waar de duurzaamheidsambitie van de gemeente Bernheze over gaat. Om deze ambitie invulling te geven is het van belang met elkaar het gesprek te blijven voeren.


Samen plannen weven voor een energieneutraal Bernheze


Graag nodigen wij u uit op dinsdagavond 10 oktober om 17.30 uur in de Abdij van Berne voor een inspiratiebijeenkomst. Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer verder met het bedenken van duurzame ideeën. En net zoals vorig jaar worden dan in de loop van het komende jaar tenminste 4 ideeën ook werkelijk gerealiseerd.


Er is ruimte voor alle aspecten van duurzaamheid. Heeft u ideeën, wilt u meedoen, wilt u meteen aan de slag, heeft u belangstelling of wilt u gewoon komen luisteren? Kom dan naar de Abdij van Berne op 10 oktober in Heeswijk Dinther.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk Dinther

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen