Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Albron B.V.

11 Rijnzathe

3454 PV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de Energy Experience kijken we verder dan alleen eten en drinken, want een gezonde lifestyle en je vitaal voelen gaat óók over sport, mindset en persoonlijke ontwikkeling!

Samen met een kleine groep van max. 18 mensen ga je ervaren wat vitaliteit (voor jou) betekent. Hoe bewust ben jij eigenlijk van wat je dagelijks eet? Hoe kun je er voor zorgen dat je fit opstaat? Dit doen we door korte en interactieve workshops. Het doel van de Experience is jou op een toegankelijke manier bewust te laten worden van jouw gedrag rondom dit thema. De ideeën die je hier opdoet kun je mee terugnemen jouw organisatie in. Uiteraard zorgen onze chef koks ervoor dat je voldaan naar huis gaat.

Wat staat je te wachten?
We starten de middag ontspannen met een ontvangst in de brasserie. Rond 16.15 zullen we starten met korte en interactieve workshops rondom het thema vitaliteit en we sluiten rond 18.00 af met een gezond diner.

Nieuwsgierig?
Bekijk deze video om een idee van de middag te krijgen en hoor wat anderen ervan vinden.

Verzilver jouw gratis ticket direct (t.w.v. € 350,-)
Er zijn 18 plekken beschikbaar en vol = vol. Wil je dit niet missen? Verzeker jezelf van een plek door je gelijk te registreren via de link rechts boven.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Albron B.V.

11 Rijnzathe

3454 PV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen