Energy Update

Venster Acties

Meerdere data

Energy Update

In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie, buitenaards, interviews en gastsprekers.

Door Schumann Instituut Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 11 nov. 2022 01:30 - za. 30 dec. 2023 12:30 PST

Locatie

Online

Over dit evenement

Iedere dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur en zaterdagavond van 20.30 – 21.30 uur is er een online Energy Update Schumann Instituut Nederland met Anton Teuben.

LET OP, er zijn nu tijdelijk elke maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 – 11.30 uur extra Energy Updates!

In deze updates komen diverse onderwerpen aan de orde, het actuele nieuws, de Schumann resonantie, buitenaards contact, interviews en gastsprekers. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Je kunt online aanwezig zijn via een telefoon, tablet of computer. Je ontvangt van ons een link waar je op kunt klikken om in de meeting te komen. Deze updates zijn voor leden van het Schumann Instituut Nederland. Als je al lid bent, vind je na het inloggen de link om in de online meeting te komen onder het kopje ‘Voor leden’ > ‘Energy Update’. Als je nog geen lid bent, kun je via deze link gratis lid worden. Je bent van harte welkom!

Soms wordt er, naast de wekelijkse updates op dinsdag en zaterdag, nog een extra update ingepland voor het laatste nieuws en/of energiewerk. Ook hier kun je bij aansluiten als lid van het Schumann Instituut Nederland. De extra updates worden aangekondigd tijdens de gebruikelijke updates, social media kanalen, telegram en website. De updates zijn gebaseerd op de actuele situatie en de oplossingen.

Over de organisator

Georganiseerd door
Schumann Instituut Nederland
Gratis