Gratis

Engagement 2.0: hoe je werknemer als ambassadeur inzetten? (Round table)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ghelamco Arena

808 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Engagement is een hot topic, daar zijn we het allemaal over eens. Maar hoe kan je nog een stap verder gaan en je medewerkers actief je bedrijf laten verkopen aan nieuwe kandidaten of bij bestaande klanten? Hoe kan je ervoor zorgen dat werkneemrs zich ten alle tijden geconnecteerd voelen met je organisatie? Of zelfs nog een stap verder: bij vertrek, hoe blijven deze toch trots en positief over je bedrijf?


WAT?

Een HR Meet-Up waarbij mensen worden samengebracht die begaan zijn met de toekomst van HR, trends en employee happiness en graag van gedachten willen wisselen!

Eten en drinken zal doorlopend voorzien worden.


WAAR?

In de Ghelamco Arena te Gent.


WANNEER?

Op 8 november 2017 om 18u.


PARKEREN EN BEREIKBAARHEID?

Parkeren kan in de ondergrondse parking 3 (Parking ‘Meetdistrict’). Wij bezorgen u een parking ticket waarmee u gratis kan buiten rijden. Als je de trap neemt naar boven, kan je naar binnen gaan via de ingang van ‘MeetDistrict’, rechts van de Albert Heijn. In de inkomhal van MeetDistrict neem je ofwel de trap ofwel rechts de lift naar de 1e verdieping. Wij verwelkomen jullie graag op de overloop.


Wil je er graag bij zijn om hier over te sparren en ideeën uit te wisselen? Schrijf je dan zeker in op de Eventbrite pagina. Beslis snel want er zijn maar acht plaatsen beschikbaar!


Hopelijk tot binnenkort!

Siemon & Florence

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ghelamco Arena

808 Ottergemsesteenweg Zuid

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen