Gratis

Entrepreneurship Game: Playground for Entrepreneurs

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beverweg 4

4 Beverweg

4817 LL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb je een (concreet) ondernemersidee dat je verder wilt verkennen? Schuif dan aan en speel het bordspel Playground for Entrepreneurs.

Over dit evenement

Offline - in het Nederlands en Engels

Studeer jij in Brabant en ben je ondernemend? En heb je een (concreet) ondernemersidee dat je verder wilt verkennen of misschien al een lopend bedrijf? Schuif dan op 8 november aan in ‘Garage Otten’ in Breda en speel het bordspel Playground for Entrepreneurs. Je speelt het met maximaal drie andere ondernemende studenten en onder begeleiding van een ervaren business coach.

Het spel neemt je mee langs verschillende aspecten van het ondernemen en triggert je om in gesprek te gaan met je groep. Je wordt uitgedaagd om creatief en kritisch te kijken naar bijvoorbeeld je persoonlijke en ondernemersdoelen, je waardepropositie of verdienmodellen, je klanten en je marketing en nog veel meer. Je krijgt hier waardevolle feedback op van (toekomstige) mede-ondernemers en de business coach en voorziet hen ook van feedback.

We zijn in totaal met maximaal 24 studenten en een aantal business coaches. Inge de Dreu, docent Business Innovation bij Avans Hogeschool en bedenker van deze game, doet de kickoff en zal mede begeleiden.

Dus: vind jij het leuk om intensief in contact te komen met andere (toekomstige) ondernemers, spelenderwijs stappen te maken met je idee of onderneming, en een inspirerende namiddag te beleven op een toffe locatie? Meld je dan nu aan.

Praktische info

Een offline event op locatie: Avans Hogeschool Breda, Avans Innovative Studio – (voormalig Garage Otten) Beverweg 4, Breda.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beverweg 4

4 Beverweg

4817 LL Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator GEW Brabant

Organisator van Entrepreneurship Game: Playground for Entrepreneurs

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen