Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

ePrivacy Verordening 2018 | 15 februari 2019 | IIR Amsterdam

IIR

ePrivacy Verordening 2018 | 15 februari 2019 | IIR...

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten BTW Aantal
Vroegboekticket* ePrivacy Verordening | 15 februari 2019
Datum: 15 februari 2019. De prijs is per persoon inclusief lunch, koffie/thee en afsluitende netwerkborrel. *Dit ticket is beschikbaar tot 1 september 2018.
€ 649,00 € 0,00 € 136,29
ePrivacy Verordening | 15 februari 2019
Datum: 15 februari 2019. De prijs is per persoon inclusief lunch, koffie/thee en afsluitende netwerkborrel.
€ 799,00 € 0,00 € 167,79

Deel ePrivacy Verordening 2018 | 15 februari 2019 | IIR Amsterdam

Evenementdetails

De nieuwe wetgeving voor online privacy en vertrouwelijkheid van communicatie in de 21e eeuw

De aanstaande ePrivacy Verordening (ePV) raakt alle organisaties in de elektronische communicatiesector. Verscherpte regels over cookies, toestemming, het gebruik van metadata en trackingstechnieken hebben grote impact op uw businessmodel en hangen als een zwaard van Damocles boven de direct marketing- en telemarketingsector. Het wetgevingstraject zit in de laatste onderhandelingsfase. Er zijn veel vragen over de status, de inhoud, consequenties en inwerkingtreding van de nieuwe verordening. Wat moet u van de ePV weten, hoe moet u zich voorbereiden en wat kunt u als organisatie nu al doen?

Op het actualiteitenseminar ePrivacy Verordening brengen wij de kopstukken en belangrijkste stakeholders van de ePV bij elkaar. Zij vertellen u over hun insights rond de nieuwe verordening en gaan met elkaar in gesprek. Omdat de ePV wel eens grotere impact dan de AVG kan hebben, vertellen enkele data-intensieve organisaties hoe zij met de ePV omgaan en hoe zij zich hierop voorbereiden.

Heb je vragen over ePrivacy Verordening 2018 | 15 februari 2019 | IIR Amsterdam? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Dutch Design Hotel Artemis
John M. Keynesplein 2
1066 EP Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.