Gratis

Er bloeit al een jaar iets moois in Limburg!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo

Sint Jansweg 20

5928 RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LimburgAgrofood werpt haar eerste succesvolle vruchten af.

Een jaar geleden werd in Limburg het programma LimburgAgrofood gestart met als doel de ondernemers in deze sector te ondersteunen met Kennis, Netwerk en Kapitaal. Niet dat deze sector achter liep. Nee, juist om ondernemers te helpen om mee te kunnen liften met de ongekende groei en innovaties die de agrofoodsector laat zien. Want high-tech toepassingen als blockchain en artificial intelligence vinden hier steeds meer hun weg. En deze en andere ontwikkelingen bieden enorme groeikansen.

Daarnaast willen we graag ondernemers met elkaar verbinden. Samen de keten versterken en samen groeien. Dat doen we ondermeer via een gezamenlijk digitaal Limburgs platform: Kiempunt (www.kiempunt-limburg.nl).

Om de eerste verjaardag van LimburgAgrofood te vieren nemen wij u mee in een wervelend programma waarin u niet alleen de laatste trends verneemt maar meer nog geïnspireerd wordt door verhalen van andere ondernemers.

Hoe het programma eruit gaat zien verklappen we nog niet, maar zorg dat u erbij bent! Reserveer alvast 14 februari in uw agenda, vanaf 15.30 uur, en meld u nu aan! Wij begroeten u dan graag in de Villa Flora in Venlo.


Team LIOF


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo

Sint Jansweg 20

5928 RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen