Gratis

Er groeit al een jaar iets moois in Limburg!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo

Sint Jansweg 20

5928 RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een jaar geleden werd in Limburg het programma LimburgAgrofood gestart met als doel de ondernemers in deze sector te ondersteunen met Kennis, Netwerk en Kapitaal. Niet dat deze sector achter liep. Nee, juist om ondernemers te helpen om mee te kunnen liften met de ongekende groei en innovaties die de agrofoodsector laat zien. Want high-tech toepassingen als blockchain en artificial intelligence vinden hier steeds meer hun weg. En deze en andere ontwikkelingen bieden enorme groeikansen.

Om de eerste verjaardag van LimburgAgrofood te vieren nemen wij u, geleid door Vivian Lataster, mee in een wervelend programma waarin u niet alleen de laatste trends verneemt maar meer nog geïnspireerd wordt door verhalen van andere ondernemers:

  • 15.30 - 16.00 uur: Ontvangst met Streeksappen
  • 16.00 - 16.10 uur: Opening door Tys van Elk en Hubert Mackus
  • 16.10 - 16.20 uur: Resultaten 1 jaar LimburgAgrofood door Frans Broeders
  • 16.20 - 17.05 uur: "Transformatie binnen Agrofood" door keynote spreker Sander Duivestein
  • 17.05 - 17.55 uur: "Innovatie in de praktijk?": paneldiscussie met Marcel Dings van Dings Aardbeien, Aad van Leeuwen van Ons Boerenerf, Raymond Nolet van MiFood en Twan Claessens van Piglet Treatment Systems
  • 17.55 - 18.00 uur: Hoe kan LIOF u helpen bij uw groei?
  • 18.00 - 19.00 uur: Netwerkborrel.

Heeft u zich al eerder aangemeld? Dan hoeft u dat niet nogmaals te doen. Anders zien wij graag uw aanmelding tegemoet en begroeten wij u allen op 14 februari bij de Villa Flora in Venlo!


Team LIOF-Agrofood

LIOF wil graag ondernemers met elkaar verbinden. Samen de keten versterken en samen groeien. Dat doen we ondermeer via een gezamenlijk digitaal Limburgs platform voor de Agrofood: Kiempunt (www.kiempunt-limburg.nl). Bezoek Kiempunt en zie wat dit platform u aan kennis en netwerk oplevert!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo

Sint Jansweg 20

5928 RC Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen