Gratis

Er was weer ... Doornroosje

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat gebeurde er met Doornroosje na "en ze leefden nog lang en gelukkig?" Een humoristische voorstelling voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Over dit evenement

Festival De Betovering gaat door! Ook deze herfstvakantie, 16 t/m 24 oktober 2020, staat Den Haag in het teken van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. In bibliotheek Ypenburg kun je kijken naar een humoristische voorstelling van Theatergroep THINK.

Doornroosje

Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar.... wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar? Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?

Reserveren

Kom je ook? Reserveren is verplicht. Je kunt je aanmelden via de groene knop Registreer. We vragen de ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk dat ouders/begeleiders meekijken naar de voorstelling.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen