Gratis

Er was weer ... Doornroosje

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Humoristische avonturen van Doornroosje na de ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Voorstelling voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Over dit evenement

Festival De Betovering gaat door! Ook deze herfstvakantie, 16 t/m 24 oktober 2020, staat Den Haag in het teken van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater. In bibliotheek Leidschenveen kun je luisteren en kijken naar een humoristische voorstelling van Theatergroep THINK.

Doornroosje

Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar.... wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar? Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?

Reserveren

Kom je ook? Reserveren is verplicht. Bestel je gratis toegangskaarten via de groene knop. Helaas is het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk dat ouders/begeleiders meekijken naar de voorstelling. We vragen ouders/begeleiders hun kind alleen te brengen en weer op te halen.

Meer informatie over Festival De Betovering vind je op www.debetovering.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen