Gratis

Er was weer ... Doornroosje

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat gebeurde er met Doornroosje na "en ze leefden nog lang en gelukkig?" Een humoristische voorstelling voor kinderen van 4 - 8 jaar.

Over dit evenement

In de herfstvakantie van vrijdag 15 t/m zaterdag 23 oktober barst het internationale kunstfestival De Betovering weer los! Kinderen t/m 12 jaar kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag. In bibliotheek Ypenburg kun je luisteren en kijken naar een humoristische voorstelling van Theatergroep THINK.

Doornroosje

Iedereen kent het sprookje Doornroosje, maar.... wat gebeurde er daarna? Hoe ziet een land er uit waar 100 jaar geslapen is? Waar de tijd stil heeft gestaan en de technologie je in heeft gehaald? Wat heb je allemaal gemist in die 100 jaar? Doornroosje heeft zoveel gemist dat ze besluit om alles in te halen. De dagen kunnen haar niet lang genoeg duren. Ze wil nooit meer slapen! Ze wil voor altijd wakker blijven, want slapen is zo saai! Maar kan je altijd wakker blijven? Wie is er dan om mee te spelen? En gaat dat misschien ook ooit vervelen?

Reserveren

Wil je komen kijken? Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveer dus snel jouw kaartje via de knop "Registreer". De voorstelling vindt plaats om bibliotheek Ypenburg.

Begeleiders zijn welkom, maximaal 1 begeleider per kind, dan hebben we zoveel mogelijk plekken voor de kinderen. Let op: als begeleider heb je een corona toegangsbewijs nodig.

Voor deze activiteit is een corona toegangsbewijs nodig. Iedereen vanaf 13 jaar en ouder moet een geldig coronabewijs en identiteitsbewijs (14 jaar en ouder) laten zien bij aankomst.

Meer informatie over Festival De Betovering vind je op hier.

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2496 SR Den Haag

T: 070 - 353 8611

E: ypenburg@bibliotheekdenhaag.nl

Jouw veiligheid is belangrijk. We houden ons altijd aan de dan geldende coronamaatregelen. Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


		Afbeelding van Er was weer ... Doornroosje
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bibliotheek Den Haag

Organisator van Er was weer ... Doornroosje

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen