Erasmusgesprek #1: hoe voeden wij onze kinderen op?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vraag hoe je kinderen moet opvoeden en elke generatie heeft een ander antwoord. Hoe voeden wij onze kinderen op in de 21e eeuw?

Over dit evenement

Vraag hoe je kinderen moet opvoeden en elke generatie heeft een ander antwoord. Hoe voeden wij onze kinderen op in de 21e eeuw? Blijven onze kinderen eeuwig kinderen? Of bereiden we hen voor op een complexe wereld? Praat tijdens dit Erasmusgesprek mee over opvoeding in Nederland.

In tijden van tegenstellingen in het maatschappelijke debat biedt de Bibliotheek Rotterdam in samenwerking met Stichting voor Gesprek en Dialoog ‘eerste hulp bij meningsverschillen’. Tijdens het Erasmusgesprek gaan deelnemers met elkaar in gesprek én luisteren naar elkaar. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de Deep Democracy methode waarbij alle meningen gehoord en gerespecteerd worden. Deze methode biedt hulpmiddelen om conflicten op te lossen, verschillen te benutten en duurzame besluiten te nemen. Doe mee, leer van elkaars opvattingen en ga met een positief gevoel naar huis!

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als je klachten hebt. Kijk voor meer informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen op de website van de bibliotheek.

  • Locatie: Jongerenvloer, 1e verdieping
  • Toegang: gratis
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen