Gratis

Erasmusgesprek: hoe voeden wij onze kinderen op?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Stel de vraag: hoe moet je jouw kinderen opvoeden? Elke generatie heeft een ander antwoord. Hoe voeden wij onze kinderen op in de 21e eeuw?

Over dit evenement

Stel de vraag: hoe moet je jouw kinderen opvoeden? Elke generatie heeft een ander antwoord. Hoe voeden wij onze kinderen op in de 21e eeuw? Blijven onze kinderen eeuwig kinderen? Of bereiden we hen voor op een complexe wereld? Kom meepraten over opvoeding in Nederland!

Stichting voor Gesprek en Dialoog organiseert vanuit het programma Eerste Hulp Bij Polarisatie dialogen waarbij gespreksdeelnemers met elkaar in gesprek gaan én naar elkaar luisteren. De bedoeling is dat iedere mening gehoord en gerespecteerd wordt, om zo alle visies besproken te krijgen.

Dit alles volgens de Deep Democracy Methode: daarbij is aandacht en waardering voor andere opvattingen, waarbij het/de standpunt(en) van de minderheid wordt meegenomen in het meerderheidsbesluit. Deep Democracy is na de afschaffing van de Apartheid bedacht, om in het raciaal verscheurde land de bevolking met elkaar in gesprek te laten komen. Deze methode is biedt hulpmiddelen om conflicten op te lossen, verschillen te benuttenen, en duurzame besluiten te nemen.

  • Locatie: 1e verdieping, Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: via Eventbrite
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen