Eric Vloeimans & Tuur Florizoone

Venster Acties

Eric Vloeimans & Tuur Florizoone

Eric Vloeimans – trompet, Tuur Florizoone – accordeon

Door Stichting Jazz in Groningen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op wo. 15 mrt. 2023 20:30 CET

Locatie

Brouwerij Martinus 32-34 Kostersgang 9711 CX Groningen Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Dit concert is uitverkocht!

Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet, niemand heeft zo’n ferme en tegelijk warme toon, niemand speelt zo intens en weet dat de zaal tot in de tenen mee te laten voelen.

Accordeonist Tuur Florizoone is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest geliefde muziekanten van Vlaanderen. Met veel flair en een onweerstaanbare podiumprésence laat hij passie en emotie van zijn accordeon vonken. Samen met Vloeimans belooft dat muzikaal vuurwerk!

Wat er precies gebeurt hangt af van het moment. Maar wat zeker is is dat dit duo ons prachtige muziek gaat laten beleven: eenvoudige, melancholische melodieën die de aanzet zijn voor een breed palet aan emoties en kleuren.

"Het trio had er duidelijk zin in, een enthousiasme dat oversloeg op het dankbare publiek wiens ziel geraakt werd door de muziek. ... Het sfeervolle concert, dat bol stond van de beeldende stukken gebracht door een virtuoos en feilloos op elkaar ingespeeld trio, zal nog lang nagalmen" – Bartel Debbaut, Jazzenzo, recensie van trio-concert met Jörg Brinkmann op cello.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Jazz in Groningen

De Stichting Jazz in Groningen wil haar doelstelling: 'het bevorderen van de jazz en geïmproviseerde muziek in de meest brede zin van het woord', vervullen door met haar reguliere concerten te zorgen voor continuïteit in het bijzondere muziekaanbod op kleinere podia.

Verkoop beëindigd