Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zwembad De Schaeck

Veenhuisweg 53

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Weet jij alle codes te kraken binnen 30 minuten? Dan maak jij kans op een goodiebag van De Schaeck.

Over dit evenement

Kraak jij alle codes binnen 30 minuten?

Escape the Box is een activiteit waarbij er informatie zit opgesloten in een schatkist. Deze informatie zit achter verschillende sloten met codes verstopt. De bedoeling is om alle opdrachten juist uit te voeren en de verkregen codes te gebruiken om de sloten open te maken. Hiervoor krijgen de deelnemers 30 minuten de tijd.

Escape the Box is iedere woensdagmiddag in oktober tijdens het recreatieve zwemmen bij De Schaeck. Per woensdag kunnen er 2 teams meedoen. Inschrijven voor deze activiteit is verplicht. Na inschrijving kun je recreatief zwemmen op de door jou gekozen datum van 13.00 - 16.30 uur en meedoen aan de activiteit. Om mee te doen aan Escape the Box betaal je een los entreekaartje voor recreatief zwemmen bij De Schaeck. Een meerbadenkaartje inleveren kan ook.

Een team start om 14.00 uur, en de andere om 15.00 uur. Om mee te doen moet je een team hebben van 6 tot 8 spelers in de leeftijd tussen de 8 en de 12 jaar. Het team dat uiteindelijk in de maand oktober als snelst alle codes heeft gekraakt, wint een goodiebag van zwembad De Schaeck voor elke speler.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zwembad De Schaeck

Veenhuisweg 53

7391 TR Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen