€ 47 – € 59

Escape the Ratrace Workshop

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Escape the Ratrace - ontsnap aan de dagelijkse drukte en creëer een leven met meer tijd en ruimte voor de dingen die je écht belangrijk vindt.

Stop met doorrennen op het tempo van onze gehaaste maatschappij, stap van af van die rijdende trein die maar doordendert, maak tijd en ruimte voor de dingen die je echt belangrijk vind in je leven.

Waarom deze workshop?

We leven in een 24-7 maatschappij waarbij we als machines bezig zijn en we bijna altijd 'AAN' staan. Waar herstel en ontspanning vaak onderaan het lijstje staan van al die dingen die we 'moeten' doen.

Verschillende technologieën en het internet is ooit bedacht om ons het leven makkelijker te maken, zodat we meer tijd zouden hebben voor de échte belangrijke dingen in het leven: liefde, genieten, ontspannen, gezondheid, reizen, zelfontwikkeling, etc.

Maar we werken harder en hebben het drukker dan ooit tevoren. Dankzij het internet en onze smartphones zijn we 24-7 bereikbaar en worden we de hele dag geïnformeerd en geëntertaind. Omdat we onszelf elk moment van de dag met anderen kunnen vergelijken, leggen we de lat voor onszelf enorm hoog. We blijven maar doorgaan, ook al gaan er alarmbelletjes af die we negeren. Er is een enorme toename aan (jonge) mensen met stress- en burn-out klachten.

We hebben het gevoel altijd bereikbaar moeten zijn. Op lange termijn is dit voor zowel ons brein als lichaam enorm ongezond.

En waar doen we het allemaal voor?

Wat kun je verwachten?

Deze workshop gaat over rust creëren in een gehaaste maatschappij die altijd aan staat. Ontsnap aan het opgejaagde gevoel, stap van die rijdende trein en kom even tot stilstand om weer in contact te komen met jezelf en te reflecteren waar je op dit moment staat. Ben je blij met je leven op dit moment? Ga je nog de juiste richting op? Ik help je naar een ontspannen leven met meer tijd en ruimte voor wat je echt belangrijk vindt.

We gaan o.a. door middel van meditatie en visualisatie aan de slag met het vinden van je verlangen en werken aan belemmerende overtuigingen die jou tegen houden om het leven te leiden dat je graag zou willen. Het gevoel loslaten dat hoe succesvoller je bent, hoe gelukkiger je bent en focussen op de dingen die er voor jou echt toe doen.

Ik geef ik tips & tools mee om meer rust in je leven te creëren en help je bij het zetten van de eerste stappen richting een ontspannen leven!

Klaar om te ontsnappen aan de drukte en een meer tijd en ruimte in je leven te creëren? Kom naar de workshop!

  • 22 Maart 10.00-13.00

  • Inloop v.a. 9.30

  • Inclusief thee, sap en gezonde snacks

  • Early Bird prijs 47,- (Late Bird 59,-)

​Bij Tribe Hub in Haarlem

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tribe Hub

1 Wagenweg

2012 NA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen