Espresso for the Mind. Job Boersma, de leugenexpert van Nederland

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Kun jij een leugen herkennen? Leer micro-expressies lezen en ontdek de echte reactie van je gesprekspartner. Handig in je dagelijkse werk.

Over dit evenement

Tijdens de vierde editie van Espresso for the Mind spreekt Job Boersma, de leugen expert van Nederland. Hij geeft je een antenne voor misleiding en vertelt je alles over slimme gesprekstechnieken en lichaamstaal-analyse. Job Boersma is gespecialiseerd psycholoog en getraind door CIA agent James Newberry.

Kun jij een leugen herkennen? Of een halve waarheid?

Door de populaire televisieserie Lie to me is het fenomeen micro-expressies bekender geworden. Een micro-expressie is een snelle oncontroleerbare expressie op het gezicht, die kort zichtbare en zeer waardevolle informatie geeft over hoe iemand zich echt voelt.

De skill van micro-expressies lezen was tot voor kort nog het privilege van organisaties als de FBI en de CIA. Tegenwoordig kunnen ook andere professionals leren gezichtsexpressies te signaleren en interpreteren, om deze kennis te gebruiken in het dagelijks werk.

Leer micro-expressies lezen. Handig in je dagelijkse werk.

Is iemand écht overtuigd? Is dit de juiste kandidaat voor een functie? Heeft jouw projectmedewerker er nog vertrouwen in? Of roept je opmerking irritatie op? Tijdens deze webinar leer je minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren. Een skill waar je de rest van je leven wat aan hebt! En niet alleen zakelijk :)

Espresso for the Mind webinar. Start je dag met een mentale boost.

Deze webinar in de serie Espresso for the Mind is er speciaal voor alle mensen die werken rondom het Beursplein. We willen elkaar als Beurspleinburen graag inspireren en samen de dag starten met een mentale boost. Deze oppepper voor je brein – vol met interactie en handige tips & tricks – is er eentje die je niet wil missen. De toegang is gratis, maar meld je wel snel aan via Eventbrite.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen